آغاز تدریس شش رشته جدید ماستری در پوهنتون پولی تخنیک کابل .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۸/۲۶ - ۸:۵۳
آغاز تدریس شش رشته جدید ماستری در پوهنتون پولی تخنیک کابل .

هئیت رهبری، استادان وپرسونل پوهنتون پولی تخنیک کابل آغاز تدریس شش رشته جدید ماستری را برای همه جامعه علم پرور افغانستان تبریک میگویند.

برنامه ماستری این پوهنتون ازسال 1390 بدین سو آغاز وطی 10 سال گذشته دربخش های تعمیرات، جیولوجی، هایدرولیک وساختمان های هایدروتخنیکی انجینران با ظرفیت را به سطح ماستر به جامعه تقدیم نموده است.

به اساس سعی، تلاش وتوجه رهبری پوهنتون پولی تخنیک کابل وبخش های مربوطه درسال 1400 میکانیزم ایجاد شش رشته جدید برنامه های ماستری ترتیب به وزارت محترم تحصیلات عالی پیشنهاد شد که خوشبختانه با آمدن نظام امارت اسلامی و توجه خاص محترم شیخ عبدالباقی حقانی وزیر تحصیلات عالی، انجینر زیارمل خطاب نماینده فوق العاده وزارت تحصیلات عالی دراین پوهنتون وبا دایرشدن شورای عالی وکمیسیون های مربوطه شش برنامه جدید ماستری ذیل منظور وآغاز به فعالیت نموده است.

1.     مدیریت انجینری ساختمان.

2.        مهندسی تعمیرات.

3.        ساختمان های ترانسپورتی.

4.        پلانگذاری وطراحی شهری.

5.        صنایع کیمیاوی نفت وگاز.

6.        مدیریت انجینری سروی.

دربرنامه های ماستری فوق اشخاص واجد شرایط بعد از سپری نمودن امتحان کانکور جذب میشود که ازطرف استادان مجرب ومتخصص تدریس میگردد.

قابل تذکر است که نام نویسی برنامه های فوق الذکر ازتاریخ 10 برج عقرب سال روان آغاز وبرای هررشته ازطریق پوهنحئی های مربوطه ثبت نام می نمایند.

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲ - ۱۱:۵۷

سیمینار آگاهی دهی در مورد فضلیت ماه مبارک رمضان برای محصلین پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردید

سیمینار با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
نخست محترم مولوی عبدالخلیل درویش آمر دعوت و ارشاد پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور محترم شیخ شاکر الله وحدت ریس دعوت و ارشاد وزارت. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۱ - ۱۰:۵۹

سیمینار آگاهی دهی از اضرار مواد مخدر توسط وزارت صحت عامه به محصلین پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردید

سیمینار با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
نخست محترم انجنیر ویس الدین بریالی معاون امور محصلان پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور کارمندان وزارت محترم صحت عامه را خیر مقدم گفته و. . .