کنفرانس سه روزه بین‌ المللی آب در پوهنتون پولی تخنیک کابل با حضور مقامات عالی رتبه ا.ا.ا موفقانه خاتمه یافت.

kpu_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ - ۹:۱۸
کنفرانس سه روزه بین‌ المللی آب در پوهنتون پولی تخنیک کابل با حضور مقامات عالی رتبه ا.ا.ا موفقانه خاتمه یافت.

محفل با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.

 در محفل اختتامیه مقامات عالی رتبه کابینه ا.ا.ا، نمایندگان ادارات سکتوری، رؤسای پوهنتون ‌های امارتی و خصوصی، استادان، محققین، و متخصصان داخلی و خارجی حضور داشتند.

نخست شیخ الحدیث مولوی ندا محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی از حضور تمامی استادان، محققان و متخصصان داخلی و خارجی استقبال کرده و از تلاش‌ های هیئت رهبری پوهنتون پولی تخنیک کابل در برگزاری این کنفرانس قدردانی نمودند.

موصوف  در ادامه سخنان خود افزود که در زمینه‌ های مختلفی چون تجارت، صحت، انجنیری، برق، ساینس و غیره، باید با متخصصان مربوطه مشورت شود تا مشکلات و چالش ها به بهترین شکل ممکن حل گردد، ایشان همچنین از استادان خواستند که تنها به تدریس اکتفا نکرده، بلکه در رشته‌ های تخصصی خود تلاش‌ های بیشتری در عرصه  تحقیقات انجام دهند زیرا  با تخصص و تحقیق نیاز های جامعه برآورده میشود.

در ادامه محفل  شیخ الحدیث ضیا الرحمن اریوبی معین علمی وزارت تحصیلات عالی برگزاری این کنفرانس را دستاورد بزرگی برای افغانستان دانسته و آن را فرصتی مناسب برای تبادل تجارب و بحث در زمینه موضوعات آب عنوان کردند، وی ابراز امیدواری نمود که طرح‌ ها و تحقیقات استادان در زمینه آب به صورت پالیسی، پلان و طرزالعمل تجزیه و تحلیل شده و در زمینه مدیریت منابع آب از آنها کار گرفته شود.

همچنان شیخ الحدیث مولوی محمد حامد حسیب معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی نیز برگزاری این کنفرانس را در جهت رسیدگی به چالش‌ های آب در افغانستان مهم عنوان کرده و بیان داشتند  که بحران آب یک مشکل جدی جهانی است و از مسيولان پوهنتون‌ ها خواستند که با برگزاری کنفرانس‌ ها در زمینه ‌های مختلف به پیشرفت کشور کمک کنند، موصوف وعده دادند که وزارت تحصیلات عالی در زمینه برگزاری کنفرانس های ملی و بین المللی با پوهنتون ها همکار خواهد بود.

در اخیر پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال معاون امور علمی پوهنتون پولی تخنیک کابل به نماینده گی از هئیت رهبری پوهنتون پولی تخنیک کابل از همکاری های هئیت رهبری وزارت تحصیلات عالی، مقام ریاست الوزرا، موسسه یونیسف استادان، محققان، متخصصان، نیرو های امنیتی و سایر کسانیکه در زمینه برگزاری کنفرانس بین المللی آب در پوهنتون پولی تخنیک کابل همکاری کردند ابراز سپاس و قدر دانی نمودند.

قابل یاد آوری است که طرح‌ ها، تحقیقات و نتایج کنفرانس بین ‌المللی آب که توسط استادان، محققان و متخصصان داخلی و خارجی ارائه گردیده، جهت مدیریت منابع آبی و جلوگیری از ضایع شدن آب به ادارات سکتوری شریک خواهد شد.

محفل با توزیع تصدیق‌ نامه‌ ها، تقدیرنامه‌ ها و تحایف به اشتراک ‌کننده گان  و قرأت دعایه خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۵:۳
Background image

سیمینار تشریح فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین ( حفظه ‌الله تعالی ) در مورد جلوگیری از قاچاق انسان در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید

۲۶ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
مطابق با ۲۴ حمل سال ۱۴۰۵ هـ.ش

این سیمینار علمی که از سوی معاونیت امور محصلان پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل و آمریت دعوت و ارشاد برنامه ریزی گردیده بود، با حضور شمار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۳۱
Background image

تفاهم ‌نامه همکاری میان پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل و مرکز زبان انگلیسی و کمپیوتر چینج به امضا رسید

این تفاهم‌ نامه با هدف ارتقای ظرفیت‌ های مسلکی و علمی، تبادل تجارب تخصصی و فراهم‌ سازی بستر مناسب برای همکاری‌ های مشترک در عرصه‌ های آموزشی، تحقیقی و تخنیکی به امضا رسیده است.

مسئولان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۵:۲۶
Background image

تفاهم ‌نامه همکاری میان پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل و اکادمی نخبه شهر تکنالوژی به امضا رسید

این تفاهم‌ نامه با هدف ارتقای ظرفیت‌ های مسلکی و علمی، تبادل تجارب تخصصی و فراهم‌ سازی بستر مناسب برای همکاری‌ های مشترک در عرصه‌ های آموزشی، تحقیقی و تخنیکی به امضا رسیده است.

مسئولان. . .

BACK TO NEWS

User account menu