جلسه نظارت از تطبیق پلان استراتیژیک در معاونیت مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید

kpu_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۳۱ - ۱۴:۱۹

جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید اغاز یافت.

در جلسه متذکره، هئیات کمیته تضمین کیفیت، محترم انجنیر ذاکر الله ذاکری معاون مالی و اداری و  آمرین بخش های معاونیت مالی و اداری این پوهنتون اشتراک داشتند.

هیئت کمیته تضمین کیفیت گزارشات آمرین را در ارتباط به تطبیق پلان استراتیژیک استعما نموده و ضمناٌ مشوره هایی برای تطبیق و عملی ساختن هرچه بهتر پلان یاد شده ارایه نمودند.

مجلس با قراعت دعائه خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۱۷
Background image

سیمینار یک‌ روزه آموزشی تشریح پلان پنج ساله استراتیژیک در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار که به‌ منظور چگونگی تطبیق پلان استراتیژیک پنج‌ ساله و ترتیب پلان ‌های کاری بخش ‌ها مطابق اهداف، اولویت ‌ها و رهنمود های تعیین ‌شده برگزار گردید در آن کارمندان بخش های اداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱۹
Background image

فراهم‌ سازی فرصت‌ های نوین آموزشی برای جامعهٔ علمی پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل

پوهنتون پولی تخنیک کابل، در راستای ارتقای ظرفیت علمی، مسلکی و توسعهٔ مهارت های تخصصی محصلان، استادان و کارمندان خویش، با شماری از مراکز آموزشی تفاهم نامه‌ های همکاری به امضا رسانیده است. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱
Background image

سیمینار یک روزه آگاهی دهی در مورد مراقبت و استفادهٔ مناسب از تجهیزات تکنالوژی معلوماتی در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار که به منظور مراقبت و استفاده مناسب از تجهیزات تکنالوژی معلوماتی برگزار گردید در آن منسوبین پوهنتون پولی تخنیک کابل اشتراک نموده بودند.

در آغاز سیمینار محترم انجنیر رحمن. . .

BACK TO NEWS

User account menu