محفل دفاع پروژه های محصلان صنوف چهار پوهنځی جیولوجی و معادن پوهنتون پولی تخنیک کابل آغاز گردید.

kpu_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۴ - ۱۲:۲۶
محفل دفاع پروژه های محصلان صنوف چهار پوهنځی جیولوجی و معادن پوهنتون پولی تخنیک کابل آغاز گردید.

محفل با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.

بر اساس اصول آموزشی، محصلان در سال‌ های آخر تحصیل در پوهنتون ‌ها، موظف ‌اند تا برای فارغ ‌التحصیلی و دریافت دیپلوم، پروژه‌ های تحقیقاتی یا دیپلوم خود را دفاع کنند، از اینرو  محصلان پوهنځی جیولوجی و معادن پوهنتون پولی تخنیک کابل از پروژه‌ های خویش دفاع نمودند.

در این محفل هیئت رهبری پوهنتون، استادان، نمایندگان ادارات سکتوری، محصلان و مهمانان حضور داشتند.

قابل یادآوری است که دفاع  پروژه‌ های مذکور امروز آغاز گردید و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت در این مدت، تعداد 29 تن از انجنیران از پروژه‌های خود دفاع خواهند نمود و  پس از ارزیابی و بررسی ‌های هیئت ژوری، محصلانی که موفق به دفاع از پروژه‌های خود شوند، به عنوان فارغ‌التحصیل شناخته خواهند شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۹:۵۵
Background image

بیش از یک هزار تن انجنیر از مقاطع لیسانس و ماستری ‎در سال ۱۴۰۴ هـ.ش از پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل فارغ گردیدند

محفلی که به مناسبت فراغت محصلان در پوهنتون پولی‌تخنیک کابل برگزار شد در آن وزیران محترم تحصیلات عالی و عدلیه، رؤسای پوهنتون‌ های مرکزی، رهبری پوهنتون پولی‌تخنیک کابل، استادان، محصلان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۱:۵۲
Background image

برنامه تقویتی ۴۵ روزه برآورد مواد ساختمانی در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل موفقانه خاتمه یافت

این کورس تقویتی که به هدف ارتقای توانمندی‌ های علمی، مهارت‌ های مسلکی و دانش عملی محصلان راه ‌اندازی گردیده بود، مطابق تقسیم اوقات تعیین‌ شده به‌ صورت منظم برگزار گردیده و ۱۵۰ تن از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۱:۴۸
Background image

محفل پنجاه ‌وچهارمین دور دفاع پروژه‌ های دیپلوم محصلان دیپارتمنت انجنیری ساختمان‌ های آب

در محفلی که به این مناسبت دایر گردیده بود، رئیس پوهنځی‌، رئیس کمیسیون دفاع پایان نامه ها، معاون کمیسیون ، هیئت‌ های ژوری، استادان، محصلین و مهمانان حضور داشتند.

نخست پوهاند داکتر محمد. . .

BACK TO NEWS

User account menu