یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۸ - ۹:۴۲

محفل با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.

در این محفل محترم دوکتور لطف الله خیرخواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی،محترم مفتی شیخ عبدالسلام اشرفی رئیس عمومی انجو های داخلی و خارجی وزارت اقتصاد، هئیت رهبری پوهنتون پولی تخنیک کابل، استادان، آمرین شعبات ومحصلان این پوهنتون اشتراک داشتند.

نخست محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل به مهمانان و محصلان جدیدالشمول در پوهنتون خوش آمدید گفته، موصوف ضمن معرفی مختصر پوهنتون از اهداف، برنامه ها، امکانات و ظرفیت های تدریسی و اداری یاد آوری نموده و به همه محصلان آرزوی موفقیت نمودند.

متعاقبا محترم دوکتور لطف الله خیرخواه معین علمی وزارت محترم تحصیلات عالی ضمن خوش امدید به محصلان جدید اشمول ، درمورد اهمیت علم و دانش مفصلآ صحبت نموده و تاکید نمودند تا علم را وسیله پیدا کردن مادیات نه بلکه به دید ارزش معنوی بنگرند وبه محصلین گفتند که شما برای هدفی ایکه به اینجا آمده اید باید درچهارسال اینده آنرا بدست بیاورید.

سپس محترم  شیخ مفتی عبدالسلام اشرفی  رئیس عمومی انجیو های داخلی و خارجی وزارت اقتصاد ضمن صحبت های عالمانه شان  محصلان را در راستای فراگیری علم  و دانش ترغیب و تشویق نمودند.

محفل خوش آمدید گوئی برای محصلان جدیدالشمول پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید 21/8/1444در اخیر محترم سید عین الله هاشمی آمر انسنجام امور محصلان و محترم مولوی امداد الله منصور آمرتهیه،تدارکات و خدمات این پوهنتون مختصراً صحبت نمودند و محفل با قرائت دعایه خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۳ - ۹:۲

جلسه اداری در معاونیت مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید

جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت .
جلسه اداری در معاونیت مالی و اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردیده بود. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱ - ۸:۵۴

سیمینار آموزشی برای کارمندان پوهنتون های پولی تخنیک و‌ تعلیم و تربیه کابل برگزار گردید

سیمینار با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
این سمینار که به منظور آموزش و آشنایی با برنامه های کمپیوتری دایر گردیده بود، کارمندان پوهنتون های پولی تخنیک کابل و تعلیم و تربیه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ - ۱۲:۳۹

جلسه کمیسیون توزیع اپارتمان های رهایشی پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردید

جلسه با قراعت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
در این جلسه که به ریاست محترم مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردیده بود روسای پوهنځی ها،اعضای. . .