یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۸ - ۹:۴۲

محفل با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.

در این محفل محترم دوکتور لطف الله خیرخواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی،محترم مفتی شیخ عبدالسلام اشرفی رئیس عمومی انجو های داخلی و خارجی وزارت اقتصاد، هئیت رهبری پوهنتون پولی تخنیک کابل، استادان، آمرین شعبات ومحصلان این پوهنتون اشتراک داشتند.

نخست محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل به مهمانان و محصلان جدیدالشمول در پوهنتون خوش آمدید گفته، موصوف ضمن معرفی مختصر پوهنتون از اهداف، برنامه ها، امکانات و ظرفیت های تدریسی و اداری یاد آوری نموده و به همه محصلان آرزوی موفقیت نمودند.

متعاقبا محترم دوکتور لطف الله خیرخواه معین علمی وزارت محترم تحصیلات عالی ضمن خوش امدید به محصلان جدید اشمول ، درمورد اهمیت علم و دانش مفصلآ صحبت نموده و تاکید نمودند تا علم را وسیله پیدا کردن مادیات نه بلکه به دید ارزش معنوی بنگرند وبه محصلین گفتند که شما برای هدفی ایکه به اینجا آمده اید باید درچهارسال اینده آنرا بدست بیاورید.

سپس محترم  شیخ مفتی عبدالسلام اشرفی  رئیس عمومی انجیو های داخلی و خارجی وزارت اقتصاد ضمن صحبت های عالمانه شان  محصلان را در راستای فراگیری علم  و دانش ترغیب و تشویق نمودند.

محفل خوش آمدید گوئی برای محصلان جدیدالشمول پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید 21/8/1444در اخیر محترم سید عین الله هاشمی آمر انسنجام امور محصلان و محترم مولوی امداد الله منصور آمرتهیه،تدارکات و خدمات این پوهنتون مختصراً صحبت نمودند و محفل با قرائت دعایه خاتمه یافت.

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۲ - ۱۲:۴۸

جلسه مشورتی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل با کمیته های مربوطه دایر گردید

محترم مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل با کمیته های مالی، تدارکاتی، فرهنگی و سمع شکایات این پوهنتون. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۲ - ۱۱:۲۴

نشست مشورتی معاون مالی و اداری با کارمندان و کارکنان پوهنتون پولی تخنیک کابل

محترم مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل جهت بهتر شدن اجرای امور کاری شعبات مربوطه از تمامی کارمندان. . .