محفل افتتاحیه برنامه توضیح پالیسی ولوایح ا.ا.ا وارتقای ظرفیت برای کارمندان پوهنتون پولی تخنیک کابل برای نخستین بار برگزارگردید.

جمعه ۱۴۰۰/۱۰/۱۰ - ۲۲:۳۰

محفل با تلاوت آیات کلام الله مجید آغازگردید.
این محفل برای اولین بار با سعی وکوشش ویژه نماینده فوق العاده وزارت تحصیلات عالی درپوهنتون پولی تخنیک کابل به راه انداخته شد.
درمحفل متذکره محترم انجنیرزیارمل خطاب نماینده فوق العاده وزارت تحصیلات عالی درپوهنتون پولی تخنیک کابل، محترم پوهنوال دیپلوم انجنیرعبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل روسای پوهنځی ها، استادان وکارمندان حضورداشتند.
نخست محترم انجنیرزیارمل خطاب نماینده فوق العاده وزارت تحصیلات عالی در پوهنتون پولی تخنیک کابل حضورهمه را خوش آمدید گفته، پیشرفت وترقی یک کشوربخصوص افغانستان را وابسته به موجودیت نظام اسلامی دانسته وخواهان حمایت مردم ازنظام اسلامی شدند.

رشد، توسعه وپیشرفت این کشور را دربخش های اقتصادی ،اجتماعی وفرهنگی مرتبط به پیروزی وحمایت از این نظام دانسته ارتقا وقوت نظام اسلامی را مبتنی به حس وطن دوستی غرض خدمت گزاری به ملت وجامعه عاری از تبعیض وتعصب وجبهه گیری ودشمنی را درمقابل کفاردانسته نه درمقابل هموطنان خویش مطابق آیات قران عظیم الشان واحادیث نبوی توضیح نمودند. افزون براین موصوف درمورد سعی وتلاش های ا.ا.ا غرض بهبود وضعیت اقتصادی و روابط دیپلوماتیک با کشور های همسایه وجهان صحبت نموده. همچنان حاضرین محفل را به تعاون ،اخوت ،برادری بین خود وترحم ومهربانی برای زیردستان خویش دعوت نمود ضمناً دربخش حاکمیت نظام اسلامی از روش های خلفای راشدین وعمر ابن عبدالعزیز رض الله تعالی عنهم یاد آوری نمود ودرباره برنامه های اقتصادی وانکشافی امارت اسلامی و راه حل مشکلات امروزی جامعه اطمینان داده و خواهان همکاری وحمایت وایستادگی درپهلوی نظام ا.ا.ا شدند.
همچنان وی علاوه نمود که افغانستان خانه مشترک همه افغانها بوده فرارمردم بخصوص فرارعقول و کادرها ازدیارمان نه تنها مشکل وطن راحل نمی کند بلکه یک فاجعه اکادمیک برای پیکرتمام ملت افغانستان وارد می کند.

ودرمورد خصوصیات وویژگی های نظام های قبلی افغانستان صحبت ونظام ا.ا.ا را نظام مردم پرور و موثردانستند، پیشرفت وترقی مردم افغانستان را مرتبط به حمایت ،تقویت وایستادگی با این نظام دانسته جنگ علیه نظام ، فراراز کشور و مهاجرت را راه حل برای آبادانی کشورندانسته بلکه خود کفایی همه جانبه، سعی وتلاش ،فراگیری علم، انسجام ،کمک وهمکاری را از عوامل پیشرفت جامعه دانستند.
سپس خواجه محمد انور نوری معاون مالی واداری ازبرگزاری چنین برنامه ابرازخرسندی و از ظرفیت های عالی کارمندان پوهنتون پولی تخنیک کابل به خوشی یاد آوری نموده وچنین برنامه ها را موثر ومفید دانسته ضمناً برنامه های آینده را برای ارتقای کارمندان توضیح نمودند و ازتمام کارمندان خواهان اشتراک در چنین برنامه ها شدند.

سپس قاضی محمد انس آمرمنابع بشری پوهنتون پولی تخنیک کابل حضورتمام حاضرین را خیرمقدم گفته واین برنامه آموزشی را برای کارمندان بشکل یک ورکشاپ جامع وهمه شمول تلقی کرد علاوه بران درمورد میراث های ناقص نظام های قبلی دربخش های فرهنگ،خانواده ،اجتماع ،سیاست واقتصاد صحبت همه جانبه نموده وراه حل مشکلات امروزی را تطهیرابعاد اقتصادی، فرهنگی ،خانوادگی و اجتماعی دانسته وسیاست ونظام را وابسته به دین مبین اسلام وحاکمیت را از آن خداوند ج دانستند، انسان را خلیفه یا نماینده خداوندج در روی زمین گفته ویکی پی دیگری برنامه ارتقای ظرفیت آینده را توضیح وتشریح دادند.

محفل با تلاوت قران عظیم شان و دعای خیر به پایان رسید.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۲/۴ - ۱۳:۵۱

جلسه اداری در معاونیت مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردید

جلسه با قراعت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
محترم مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور همه را در این جلسه خیر مقدم گفته و در مورد آجندای جلسه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۲/۴ - ۱۱:۵۴

جریان کار علمی محصلان دیپارتمنت انجنیری صنایع مواد غیر عضوی پوهنحی انجنیری صنایع کیمیاوی پوهنتون پولی تخنیک کابل

به تعداد 14 تن محصلان دیپارتمنت انجنیری صنایع مواد غیر عضوی پوهنحی انجنیری صنایع کیمیاوی پوهنتون پولی تخنیک کابل تحت رهنمایی نامزد پوهنیار انجنیر محمدالله حلیم و انجنیر لعل محمد فیضی. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۲ - ۱۲:۴۸

جلسه مشورتی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل با کمیته های مربوطه دایر گردید

محترم مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل با کمیته های مالی، تدارکاتی، فرهنگی و سمع شکایات این پوهنتون. . .