دوشنبه ۱۴۰۰/۷/۵ - ۲۰:۴۹
مجلس مشورتی وزارت تحصیلات عالی با منسوبین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل

مجلس با اشتراک محترم دوکتور دلاور سیلاب رئیس نشرات وزارت تحصیلات عالی، محترم شیخ الحدیث مولوی شاه محمد، محترم انجنیرزیارمل خطاب نماینده فوق العاده وزارت تحصیلات عالی، محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی‌تخنیک کابل، معاونین پوهنتون، محترم انجنیر اسدالله عمر مسئوول شورای ا ا در پوهنتون، روسای پوهنحئی ها، استادان و کارمندان پوهنتون درتالار جمنازیوم برگزارگردید.

مجلس مشورتی وزارت تحصیلات عالی با منسوبین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل

مجلس با تلاوت آیاتی از قران عظیم الشان توسط استاد پوهنوال عبدالله زاهدی آغاز یافت متعاقباً محترم عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل تشریف آوری مهمانان را خیرمقدم گفته و از تعهد منسوبین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل در اعتلا و تربیت اولاد وطن به روحیه اسلامی اطمینان دادند.

مجلس مشورتی وزارت تحصیلات عالی با منسوبین پوهنتون پولی‌تخنیک کابلمجلس مشورتی وزارت تحصیلات عالی با منسوبین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل

سپس محترم دکتور دلاور سیلاب ضمن صحبت شان افغانستان قلب دنیای اسلام دانسته و همچنان موقعیت سرزمین های اسلامی را بهترین جای از نظر جغرافیایی وبهترین موقیعت برای مسلمانان دانستند که از امکانات دست داشته در راه پیشرفت امت اسلامی استفاده درست واعظمی گردد.

مجلس مشورتی وزارت تحصیلات عالی با منسوبین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل

وسرمایه معنوی (استادان، محصلین) پوهنتون پولی‌تخنیک برای استخرج معادن، مهاراب و تولید انرژی برقی یک منبع با ارزش دانستند.

مجلس مشورتی وزارت تحصیلات عالی با منسوبین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل

بعداً محترم شیخ الحدیث مولوی شاه محمد درموردعفوه، عدالت، برابری و پالیسی ا ا سابقه تاریخی افغانستان و زمام داران کشور و عدم پیشرفت و ترقی در دوره های گذشته صحبت نموده و ابراز امیدواری کردن تا نظام ا ا برنامه های جامع خویش را عملی نموده و باعث رفاه و آسایش مردم مسلمان افغانستان گردد و برای استادان از همکاری و حمایت وزارت تحصیلات عالی اطمینان دادند.

مجلس مشورتی وزارت تحصیلات عالی با منسوبین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل

دراخیربه نمایندگی استادان پوهنتون پولی تخینک کابل محترم استاد پوهنمل سعید الرحمن احساس به همکاری استادان با ا ا اطمینان داد.

مجلس مشورتی وزارت تحصیلات عالی با منسوبین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل

پوهنتون پولی‌تخنیک امکانات و ظرفیت های علمی پوهنتون را در زمینه خدمت گذاری و تربیت انجنیران به وطن و جامعه موثر دانسته و از ا ا افغانستان خواستند تا دراین زمینه این پوهنتون را یاری وهمکاری نمایند.
مجلس با دعایه محترم مولوی لطف الله عاصم اختتام یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۶ - ۱۲:۸

جلسه حفظ معیار های یازده گانه پوهنتون پولی تخنیک کابل و معرفی محترم پوهنیار دیپلوم انجنیر ذبیح الله حیدری به حیث آمر تضمین کیفیت این پوهنتون

جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.

در این جلسه محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل، محترم انجنیر روح الله روحانی معاون علمی،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۶ - ۱۱:۴۸

امتحان بست های کادری در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید

محفل با تلاوت آیات کلام الله مجید آغاز یافت.

محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور همه داوطلبان را خیر مقدم گفته، از شفافیت برگزاری این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۴ - ۱۰:۴۹

بازدید محترم انجنیر روح الله رو حانی معاون علمی و محترم انجنیر سید مصباح الدین هاشمی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل و هئیت همراه شان از جریان امتحانات سمستر خزانی

محترم انجنیر روح الله روحانی معاون علمی، محترم انجنیر سید مصباح الدین هاشمی معاون مالی و اداری این پوهنتون و هئیت همراه شان  از جریان امتحانات سمستر خزانی  پوهنځی های هشت گانه این. . .