سیمینار دینی - اصلاحی برای محصلان در پوهنتون پولی تخنیک کابل آغاز گردید.

آمریت دعوت و ارشاد پوهنتون پولی تخنیک کابل سیمینار دینی و اصلاحی را برای محصلان این نهاد علمی آغاز کرد، هدف از این برنامه ارتقاء سطح آگاهی دینی، تحکیم ارزش های اسلامی و ارائه رهنمود های اصلاحی بر مبنای آموزه های قرآنی و سنت نبوی عنوان گردیده است.
نخست محترم شیخ الحدیث احسان الله پیرامون خلقت انسان و جهان از منظر قرآن کریم و احادیث نبوی سخنرانی علمی و مستند ارائه نمودند.
موصوف با استناد به آیات قرآن، مراحل خلقت انسان، آفرینش آسمان ها، زمین و نظم دقیق کاینات را به صورت مفصل و همه جانبه تشریح کرده و تأکید نمودند که شناخت انسان از خالق و هدف آفرینش نخستین گام در جهت اصلاح فرد و جامعه می باشد.
در بخش دوم سیمینار شیخ نقیب الله استاد جامعه عبدالله بن مسعود به تشریح مکمل موضوع «محرمات در قرآن کریم» پرداخته و با استناد به آیات قرآنی، گناهان کبیره و محرمات اخلاقی و اجتماعی را تشریح کرده و بر ضرورت پرهیز از این امور تأکید نمودند.
موصوف با بیان تأثیرات فردی و اجتماعی رعایت حدود الهی محصلان را به پیروی از احکام الهی و پایبندی به ارزش های دینی دعوت کرده و آن را عامل اصلی رستگاری در دنیا و آخرت دانستند.
قابل یاد آوریست که این سیمینار از طرف آمریت دعوت و ارشاد پوهنتون پولی تخنیک کابل برنامه ریزی گردیده و به مدت چهار روز ادامه خواهد داشت.