سیمیناری تحت عنوان نیت و اهمیت آن برای محصلان پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید.

kpu_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۴ - ۹:۱۵
سیمیناری تحت عنوان نیت و اهمیت آن برای محصلان پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید.

سیمینار با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز گردید.

نخست محترم انجنیر سید عین الله هاشمی آمر انسجام خدمات محصلان پوهنتون پولی تخنیک کابل ضمن خیرمقدم به حاضرین در مورد اهداف و محتوای سیمینار متذکره معلومات همه جانبه ارائه نمودند.

در ادامه محترم پوهنوال محب الله میدانی استاد پوهنتون پولی تخنیک کابل پرزنتیشن خویش را که در مورد نیت و اهمیت آن اماده کرده بودند ارائه نمودند.

موصوف  شاخص‌های نیت و اهمیت آن را برای محصلان توضیح داده و  بیان نمودند  که نیت نه تنها در موفقیت‌ های تحصیلی بلکه در تمامی جنبه‌ های زندگی نقش مهمی  داشته و باید همواره با نیت پاک و صحیح به اهداف خود را تعقیب نماییم.

ایشان در پایان سخنان خود محصلان را به اهمیت نیت در زندگی شخصی و تحصیلی خود متوجه ساخته و گفتند که باید همواره اهداف خود را با نیتی پاک و خالص دنبال کنند تا از مزایای آن بهره‌مند شوند.

قابل یاد آوریست که این سیمینار با همکاری معاونیت امور محصلان و آمریت انسجام خدمات محصلان پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید.

سیمینار با پاسخ به سوالات محصلان و قرأت دعایه خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۱:۵۲
Background image

برنامه تقویتی ۴۵ روزه برآورد مواد ساختمانی در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل موفقانه خاتمه یافت

این کورس تقویتی که به هدف ارتقای توانمندی‌ های علمی، مهارت‌ های مسلکی و دانش عملی محصلان راه ‌اندازی گردیده بود، مطابق تقسیم اوقات تعیین‌ شده به‌ صورت منظم برگزار گردیده و ۱۵۰ تن از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۱:۴۸
Background image

محفل پنجاه ‌وچهارمین دور دفاع پروژه‌ های دیپلوم محصلان دیپارتمنت انجنیری ساختمان‌ های آب

در محفلی که به این مناسبت دایر گردیده بود، رئیس پوهنځی‌، رئیس کمیسیون دفاع پایان نامه ها، معاون کمیسیون ، هیئت‌ های ژوری، استادان، محصلین و مهمانان حضور داشتند.

نخست پوهاند داکتر محمد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۳۹
Background image

تفاهم ‌نامه همکاری میان پوهنتون پولی تخنیک کابل و بانک اسلامی افغانستان امضأ گردید

 

به منظور گسترش همکاری ‌های علمی، آموزشی و مالی و تقویت نهادینه ‌سازی بانکداری اسلامی در کشور، تفاهم‌ نامه همکاری میان پوهنتون پولی تخنیک کابل و بانک اسلامی افغانستان به امضاء رسید.

. . .

BACK TO NEWS

User account menu