جلسه عمومی هماهنگی میان بخش ‌های علمی، مالی و اداری، محصلان و تحقیقات علمی در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید.

kpu_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۵ - ۱۴:۴۸
جلسه عمومی هماهنگی میان بخش ‌های علمی، مالی و اداری، محصلان و تحقیقات علمی در  پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید.

جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید  آغاز گردید.

این جلسه  که به هدف هماهنگی کاری بهتر میان بخش‌ های مختلف پوهنتون  برگزار  گردید در آن هئیت رهبری پوهنتون، رؤسای پوهنځی ‌ها، آمرین، استادان، کارمندان اداری و کارکنان خدماتی اشتراک داشتند.

نخست محترم انجنیر سردار ولی صالحی  سرپرست ریاست عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل، حضور همه را خیر مقدم گفته و از تشریف آوری  همه‌ در این جلسه قدردانی نمودند.

محترم  صالحی   بر  پیشبرد  امور کاری به‌ طور صحیح، اجرای اصول و قوانین تأکید کرده و افزودند  که تمامی فعالیت‌ها باید در چارچوب قانون انجام گیرد.

موصوف  همچنین بر هماهنگی کامل میان بخش‌ های اداری، علمی، محصلان  و تحقیقات علمی  تأکید کرده و  همکاری متقابل را میان بخش های مختلف این پوهنتون ضروری دانستند.

آقای صالحی از تمامی منسوبین این پوهنتون که در بهبود و پیشرفت این پوهنتون تلاش می‌کنند ابراز تشکر و قدر دانی نمودند.

متعاقبا ، محترم مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل، در مورد دستاورد ها و پروژه‌ های عملی اجرا شده در این پوهنتون  معلومات مفصل ارائه نمودند.

محترم  حقانی از همکاری همه‌ جانبه و شفافیت در اجرای پروژه‌ ها و امور کاری اطمینان کامل دادند.

در اخیر محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال معاون  امور علمی پوهنتون پولی تخنیک کابل  نیز بر اهمیت هماهنگی کامل بین بخش ‌های مختلف پوهنتون  تأکید کرده و اظهار داشتند که در این زمینه  تمام تلاش خود را به کار برده و با سایر بخش ها همکار خواهند بود.

جلسه با قرأت دعایه  خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱۹
Background image

فراهم‌ سازی فرصت‌ های نوین آموزشی برای جامعهٔ علمی پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل

پوهنتون پولی تخنیک کابل، در راستای ارتقای ظرفیت علمی، مسلکی و توسعهٔ مهارت های تخصصی محصلان، استادان و کارمندان خویش، با شماری از مراکز آموزشی تفاهم نامه‌ های همکاری به امضا رسانیده است. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱
Background image

سیمینار یک روزه آگاهی دهی در مورد مراقبت و استفادهٔ مناسب از تجهیزات تکنالوژی معلوماتی در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار که به منظور مراقبت و استفاده مناسب از تجهیزات تکنالوژی معلوماتی برگزار گردید در آن منسوبین پوهنتون پولی تخنیک کابل اشتراک نموده بودند.

در آغاز سیمینار محترم انجنیر رحمن. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۳۱
Background image

کتاب درسی تحت عنوان " اپتیک و نسبیت " به چاپ رسید

کتاب درسی تحت عنوان اپتیک و نسبیت تألیف پوهاند احد خان پیاوړی استاد دیپارتمنت فزیک پوهنځی الکترومیخانیک   پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل به عنوان یک منبع آموزشی ارزشمند در حوزه علوم جیودیزی. . .

BACK TO NEWS

User account menu