د کابل پولیتخنیک پوهنتون ته د دریم پړاو د اعتبار ورکولو سند ورکول:

پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۶ - ۹:۵
د کابل پولیتخنیک پوهنتون ته د دریم پړاو د اعتبار ورکولو سند ورکول

مسأله‌ی اعتباردهی برای نهادهای علمی و آکادمیک یک موضوع حیاتی است. پوهنتون‌ها و موسسات تحصیلات عالی در تمام کشورها توسط نهاد به نام تضمین کیفیت مورد بازنگری و بررسی قرار می‌گیرد. افغانستان نیز برای بازنگری نهادهای علمی (پوهنتون‌ها و موسسات تحصیلات عالی) و تفویض اعتبار اکادمیک از این شیوه کار می‌گیرد

Granting the third stage accreditation document to Kabul Polytechnic University

پوهنتون پولی‌تخنیک کابل از طرف هیأت بازنگر مسلکی ریاست محترم تضمین کیفیت و اعتباردهی وزارت محترم تحصیلات عالی از تاریخ 3 الی 8 عقرب 1399 مورد بازنگری و بررسی قرار گرفت. گزارش هیأت مذکور در جلسه مورخ 24 عقرب 1399 و پرتوکول شماره 43 بورد تضمین کیفیت و اعتباردهی بحث و خوشبختانه به اتفاق آرأ اعطای سند اعتبار دهی به پوهنتون پولی تخنیک کابل مورد تائید قرار گرفت.

Granting the third stage accreditation document to Kabul Polytechnic University

همچنان اعطای سند اعتباردهی به پوهنتون پولی‌تخنیک کابل به اساس حکم شماره 4887/4780 مورخ 2 قوس 1399 مقام محترم وزارت تحصیلات عالی نیز منظور گردیده است

Granting the third stage accreditation document to Kabul Polytechnic University

بنابر این، با کمال افتخار پوهنتون پولی‌تخنیک کابل معیارهای اعتباردهی را تکمیل و اعتبار اکادمیک را به صورت موفقانه برای 5 سال آینده از سوی وزارت تحصیلات عالی کسب نمود.

در پایان، جا دارد از تمام منسوبین پُرتلاش پوهنتون پولی‌تخنیک کابل اعم از استادان، کارمندان، کارگران و همچنان محصلان عزیز که در راستای اعتباردهی این نهاد علمی سهم عظیمی را ایفاده نموده و از هیچ نوع سعی و تلاش دریغ نورزیدند، قلباً سپاس‌گزاری نماییم.

تازه خبرونه

په کابل پولي تخنیک پوهنتون کې د افغانستان د طبي شورا د فعالیت جواز ترلاسه کولو ازموینه واخیستل شوه

د افغانستان طبي شورا د فعالیت جواز په معالجوي او ستوماتولوژي څانګو کې د جذب ازموینه د ازموینو ملي ادارې له خوا د لوړو زده کړو وزارت په همکارۍ په کابل پولي تخنیک پوهنتون کې واخیستل شوه.
. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲ - ۱۱:۵۷

د کابل پولي تخنیک پوهنتون محصلینو ته د روژې مبارکې میاشتې د فضیلت په اړه سیمینار جوړ شو

سیمینار د قرآنکریم د مبارکو آیاتونو په تلاوت سره پیل شو.
لومړی د کابل پولي تخنیک پوهنتون د دعوت او ارشاد آمر ښاغلي مولوي عبدالخلیل درویش، د لوړو زده کړو وزارت د دعوت او ارشاد رئیس ښاغلي. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۱ - ۱۰:۵۹

د عامې روغتیا وزارت له خوا په کابل پولي تخنیک پوهنتون کې محصلینو ته د نشه یې توکو د زیانونو په اړه معلوماتې سیمینار وړاندې شو

سیمینار د قرآنکریم د مابرکو آیاتو په تلاوت سره پیل شو.
لومړی د کابل پولي تخنیک پوهنتون د محصلانو چارو مرستیال ښاغلي انجنیر ویس الدین بریالي د عامې روغتیا وزارت کارکوونکو ته د ښه راغلاست. . .