د کابل پولیتخنیک پوهنتون او د ځوان فکرونکو ټولنې ترمنځ د تفاهم یادداشت لاسلیک کول

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۹ - ۹:۵۹

د دغه پوهنتون د زده کونکو د فکري ، علمي او فرهنګي ودې لپاره د کابل پولیتخنیک پوهنتون او د ځوان فکرونکو ټولنې ترمنځ د تفاهم یادداشت لاسلیک شو.
Signing a Memorandum of Understanding between Kabul Polytechnic University and the Young Thinkers Association

د تفاهم یادداشت د ښاغلی پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال ، د کابل پولیتخنیک پوهنتون عمومي رییس او د ځوان فکرونکو ټولنې رئیس ښاغلی نثار احمد انوري لخوا لاسلیک شو.

تازه خبرونه

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۴ - ۸:۴۱

د کابل پولیتخنیک پوهنتون او د پولیسو د اکاډمۍ د عمومي قوماندانۍ ترمنځ د تفاهم یادداشت لاسلیک شو:

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۴ - ۸:۳۷

د کابل پولیتخنیک پوهنتون او د هیلي سازمان ترمنځ د تفاهم یادداشت:

د کابل پولیتخنیک پوهنتون او د هیلي سازمان ترمنځ د تفاهم یادداشت

چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۹:۵۰

د همکارۍ یاددښت د کابل پولی تخنیک پوهنتون او JRS موسسه ترمنځ لاسلیک شو

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پوهنتون پولی تخنیک کابل و موسسه JRS توسط محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و محترم دکتور استِن فرناندِس رئیس. . .