د کابل پولیتخنیک پوهنتون او د ځوان فکرونکو ټولنې ترمنځ د تفاهم یادداشت لاسلیک کول

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۹ - ۹:۵۹

د دغه پوهنتون د زده کونکو د فکري ، علمي او فرهنګي ودې لپاره د کابل پولیتخنیک پوهنتون او د ځوان فکرونکو ټولنې ترمنځ د تفاهم یادداشت لاسلیک شو.
Signing a Memorandum of Understanding between Kabul Polytechnic University and the Young Thinkers Association

د تفاهم یادداشت د ښاغلی پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال ، د کابل پولیتخنیک پوهنتون عمومي رییس او د ځوان فکرونکو ټولنې رئیس ښاغلی نثار احمد انوري لخوا لاسلیک شو.

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۲۳ - ۹:۴۹

د جیولوجیستانو نړيواله ورځ

د کابل پولی‌تخنیک پوهنتون کي د کانونو او پترولیم محترم وزارت په همکارۍ د جیولوجیستانو نړيواله ورځ ولمانځل شوه.

دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۹ - ۱۰:۱۲

محترمه پوهنیاره فرشته حنیف د کمپیوټر ساینس پوهنځي د رییس په توګه معرفي شو

محفلِ باشکوه به مناسبت معرفی محترم پوهنیار فرشته حنیف به حیث رئیس پوهنحی کمپیوتر ساینس پوهنتون پولی‌تخنیک کابل در تالار IT باحضور رئیس عمومی پوهنتون، معاونان پوهنتون، آمران دیپارتمنت‌ها. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۵:۲

افغانستان د سولې په هیله

تحت عنوان افغانستان درآرزوی صلح محفل نظرخواهی درمورد طرح پیشنهادی دولت امریکا برای افغانستان درگردهمای هئیت رهبری، استادان، کارمندان و محصلان پوهنتون پولی تخنیک کابل درتالارتعمیرآی تی. . .