امضا تفاهمنامه همکاری میان پوهنتون پولی تخنیک کابل و اجتماع متفکران جوان

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۹ - ۹:۵۹
امضا تفاهمنامه همکاری میان پوهنتون پولی تخنیک کابل و اجتماع متفکران جوان

تفاهمنامه همکاری های دو جانبه میان پوهنتون پولی تخنیک کابل و اجتماع متفکران جوان بمنظور ارتقای فکری،علمی و فرهنگی محصلان این پوهنتون عقد گردید.

Signing a Memorandum of Understanding between Kabul Polytechnic University and the Young Thinkers Association

این تفاهمنامه ازجانب محترم پوهنوال دیپلوم انجنیرعبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل و محترم نثاراحمد انوری رئیس اجتماع متفکران جوان به امضا رسید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۷ - ۱۱:۳۱

ورکشاپ تدوین پلان ستراتیژیک پنج ساله (1400- 1404) پوهنتون پولی تخنیک کابل:

ورکشاپ تدوین پلان ستراتیژیک پنج ساله (1400- 1404) پوهنتون پولی تخنیک کابل با حضور مقامات محترم عالی رتبه وزارت تحصیلات عالی، نماینده گان ارگانهای ذیربط سکتوری، نهاد های دولتی و خصوصی،. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۴:۴۵

محفل گرامیداشت از کسب سند اعتبار دهی اکادمیک پوهنتون پولی تخنیک کابل:

محفل گرامیداشت از کسب سند اعتبار دهی اکادمیک پوهنتون پولی تخنیک کابل که با تطبیق معیارات 11 گانه تضمین کیفیت و اعتباردهی، موفق به کسب سند اعتباردهی اکادمیک از وزارت تحصیلات عالی گردید. . .

جمعه ۱۳۹۹/۹/۲۱ - ۱۳:۱۸

معرفی آمر مرکز انکشاف مسلکی (PDC) و محترم آمر تحقیقات علمی پوهنتون پولی تخنیک کابل:

محترم پوهنمل محمدیونس وفا بحیث آمر مرکز انکشاف مسلکی (PDC)  و محترم پوهنیار محمدعلی الطاف بحیث آمر تحقیقات علمی پوهنتون پولی تخنیک کابل به تاریخ 17/9/1399 رسما"معرفی گردیدند.

محترم. . .