د همکارۍ یاددښت د کابل پولی تخنیک پوهنتون او JRS موسسه ترمنځ لاسلیک شو

چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۹:۵۰
د همکارۍ یاددښت د کابل پولی تخنیک پوهنتون او JRS موسسه ترمنځ لاسلیک شو

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پوهنتون پولی تخنیک کابل و موسسه JRS توسط محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و محترم دکتور استِن فرناندِس رئیس موسسه JRS به امضا رسید.

A memorandum of cooperation was signed between KPU and JRS Institute

هدف از امضای این تفاهم‌نامه، همکاری میان پوهنتون پولی‌تخنیک و موسسه JRS جهت ظرفیت‌سازی و استفاده از منابع قابل دسترسِ طرفین از طریق آموزش و حمایت تخنیکی برای محصلان پوهنتون پولی‌تخنیک کابل به منظور کمک به رفع نیازهایی موجود محصلان می‌باشد.

A memorandum of cooperation was signed between KPU and JRS Institute

به اساس این تفاهم‌نامه، موسسه محترم JRS متعهد شد که در تسریع و تسهیل روند آموزش و فنون به وسیله عرضه‌ی وسیع تجربه، تخصص و منابع خویش در تربیه و آموزش محصلان این کانون معتبر علمی به طور مؤثر همکاری نماید و این همکاری هم‌اکنون از تدویر کورس‌های ریاضیات عالی برای محصلان پوهنتون پولی‌تخنیک کابل آغاز می‌شود.

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۶ - ۸:۵۹

د پورتنۍ پایې سمندري ساحې شبکې غونډه - د افغانستان چپتر (UIBN-AC) د افغانستان د اوبو او چاپیریال د څیړنې په ملي مرکز کې غونده جوړه شوی.

دراین جلسه محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر محمد نیسم نسیمی معاون علمی پوهنتون پولی تخنیک کابل ، محترم داکتر محمد وسیم اقبال رئیس مرکز ملی تحقیقات آب ومحیط زیست افغانستان، محترم داکتر محمد. . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۷ - ۱۱:۳۱

دکابل پولیتخنیک پوهنتون پنځه کلن استراتیژیک پلان د ودې ورکشاپ (1400--1404)کال :

ورکشاپ تدوین پلان ستراتیژیک پنج ساله (1400- 1404) پوهنتون پولی تخنیک کابل با حضور مقامات محترم عالی رتبه وزارت تحصیلات عالی، نماینده گان ارگانهای ذیربط سکتوری، نهاد های دولتی و خصوصی،. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۴:۴۵

د کابل پولیتخنیک پوهنتون د اکاډمیک باور لیک سند ترلاسه کولو مراسم:

محفل گرامیداشت از کسب سند اعتبار دهی اکادمیک پوهنتون پولی تخنیک کابل که با تطبیق معیارات 11 گانه تضمین کیفیت و اعتباردهی، موفق به کسب سند اعتباردهی اکادمیک از وزارت تحصیلات عالی گردید. . .