محفل فراغت ٤٧٧ تن محصلان از برنامه های تقویتی در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید .

kpu_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۱۵:۴۲
محفل فراغت ٤٧٧ تن محصلان از برنامه های تقویتی در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید

۶ ربیع الاول ۱۴۴۷

محفل فراغت ۴۷۷ تن از محصلان برنامه‌ های تقویتی با حضور هیئت رهبری پوهنتون، استادان، کارمندان و محصلان برگزار گردید.

معاونیت امور محصلان پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل در کنار دروس رسمی زمینه برگزاری برنامه‌ های متنوع تقویتی را برای محصلان در سمستر بهاری فراهم کرده بود.

از جمله این برنامه‌ ها می ‌توان به آموزش‌ های کاربردی در زمینه‌ های اتوکد، سیول تری دی، آموزش کمپیوتر، زبان انگلیسی و زبان پشتو اشاره کرد که با هدف ارتقای مهارت‌ های فنی و علمی محصلان برگزار گردید.

هیئت رهبری پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل فراغت محصلان را از این برنامه ها تبریک گفته، برایشان در مراحل آینده زندگی علمی آرزوی موفقیت و پیشرفت می ‌نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۱۷
Background image

سیمینار یک‌ روزه آموزشی تشریح پلان پنج ساله استراتیژیک در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار که به‌ منظور چگونگی تطبیق پلان استراتیژیک پنج‌ ساله و ترتیب پلان ‌های کاری بخش ‌ها مطابق اهداف، اولویت ‌ها و رهنمود های تعیین ‌شده برگزار گردید در آن کارمندان بخش های اداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱۹
Background image

فراهم‌ سازی فرصت‌ های نوین آموزشی برای جامعهٔ علمی پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل

پوهنتون پولی تخنیک کابل، در راستای ارتقای ظرفیت علمی، مسلکی و توسعهٔ مهارت های تخصصی محصلان، استادان و کارمندان خویش، با شماری از مراکز آموزشی تفاهم نامه‌ های همکاری به امضا رسانیده است. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱
Background image

سیمینار یک روزه آگاهی دهی در مورد مراقبت و استفادهٔ مناسب از تجهیزات تکنالوژی معلوماتی در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار که به منظور مراقبت و استفاده مناسب از تجهیزات تکنالوژی معلوماتی برگزار گردید در آن منسوبین پوهنتون پولی تخنیک کابل اشتراک نموده بودند.

در آغاز سیمینار محترم انجنیر رحمن. . .

BACK TO NEWS

User account menu