سیمینار رهنمودی جهت تهیه نمودن اسناد مطابق چک لیست حفظ سند اعتبار دهی برگزار گردید 14/1/1445

kpu_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۶ - ۱۳:۵۴

برنامه با تلاوت ایاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.

نخست محترم پوهنیار ذبیح الله حیدری آمر تضمین کیفیت پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور همه را خیر مقدم گفته و در مورد حفظ سند اعتبار دهی و تهیه اسناد مطابق چک لیست سند اعتبار دهی مفصلا معلومات ارایه نمودند.

در این جلسه محترم پوهنوال دوکتور امان الله فقیری و پوهاند محمد انور سراج در مورد تهیه اسناد مطابق چک لیست حفظ سند اعتبار دهی برای معاونیت محصلان، معاونیت مالی و اداری، آمریت تکنالوژی معلوماتی و کتابخانه پرزنتیشن اماده شده خویش را برای اشتراک کننده گان مفصلا ارایه نمودند تا شعبات ذیربط مطابق ان اجراآت نمایند.

جلسه با قرائت دعایه خاتمه یافت.

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۱۷
Background image

سیمینار یک‌ روزه آموزشی تشریح پلان پنج ساله استراتیژیک در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار که به‌ منظور چگونگی تطبیق پلان استراتیژیک پنج‌ ساله و ترتیب پلان ‌های کاری بخش ‌ها مطابق اهداف، اولویت ‌ها و رهنمود های تعیین ‌شده برگزار گردید در آن کارمندان بخش های اداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱۹
Background image

فراهم‌ سازی فرصت‌ های نوین آموزشی برای جامعهٔ علمی پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل

پوهنتون پولی تخنیک کابل، در راستای ارتقای ظرفیت علمی، مسلکی و توسعهٔ مهارت های تخصصی محصلان، استادان و کارمندان خویش، با شماری از مراکز آموزشی تفاهم نامه‌ های همکاری به امضا رسانیده است. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱
Background image

سیمینار یک روزه آگاهی دهی در مورد مراقبت و استفادهٔ مناسب از تجهیزات تکنالوژی معلوماتی در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار که به منظور مراقبت و استفاده مناسب از تجهیزات تکنالوژی معلوماتی برگزار گردید در آن منسوبین پوهنتون پولی تخنیک کابل اشتراک نموده بودند.

در آغاز سیمینار محترم انجنیر رحمن. . .

BACK TO NEWS

User account menu