جلوگیری از قاچاق انسان و فرمان امیرالمؤمنین (حفظه‌ الله تعالی) از طرف آمریت دعوت و ارشاد پوهنتون پولی تخنیک کابل تشریح گردید.

kpu_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۰:۴۷
جلوگیری از قاچاق انسان و فرمان امیرالمؤمنین (حفظه‌ الله تعالی) از طرف آمریت دعوت و ارشاد پوهنتون پولی تخنیک کابل تشریح  گردید.

در راستای تعهد اسلامی و انسانی برای مبارزه با پدیده شوم قاچاق انسان، آمریت دعوت و ارشاد پوهنتون پولی تخنیک کابل برای کارمندان این اداره فرمان امیرالمومنین حفظه الله تعالی را تشریح نمود. این برنامه در مورد آسیب‌ های فردی، اجتماعی و شرعی قاچاق انسان و نیز وضاحت بیشتر در مورد فرمان روشن و قاطع امیرالمؤمنین (حفظه‌ الله تعالی ) مبنی بر منع این عمل غیراسلامی و غیرانسانی برگزار گردید.

مولوی نصرت ‌الله سیرت آمر دعوت و ارشاد پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل در سخنرانی خود پیرامون قاچاق انسان با استناد به آیات قرآن و احادیث نبوی مفصل صحبت نموده و تاکید کردند که قاچاق انسان نه تنها یک جرم اجتماعی و حقوقی، بلکه یک ظلم آشکار و خیانت بزرگ در حق بندگان خداوند متعال میباشد ، موصوف  چنین اعمال را  موجب از بین رفتن عزت و  کرامت  انسان‌ ها دانسته  و از نظر شریعت اسلامی مرتکبین آن مستحق مجازات دنیوی و اخروی می ‌باشند.

آمر دعوت و ارشاد با تشریح مفصل فرمان صریح امیرالمؤمنین (حفظه ‌الله تعالی )، یاد آور شدند که اسلام بر حفظ جان، مال، عزت و حقوق انسانی تأکید خاص دارد و هرگونه معامله، فریب یا بهره ‌برداری غیرمشروع از انسان‌ ها به شدت محکوم شده و از نظر شرعی حرام میباشد.

قابل یاد آوری است که دروس آمریت دعوت و ارشاد پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل مطابق تقسیم اوقات به ‌منظور ارتقای سطح آگاهی دینی همه ‌روزه به ‌گونه منظم و دوام ‌دار برگزار می ‌گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۸:۵۷
Background image

سیمینار آموزشی جلوگیری از وقوع آتش ‌سوزی و مهار حریق در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل برگزار شد

۱۲ ذوالقعدة الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق، مطابق ۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

سیمینار آموزشی  جلوگیری از وقوع آتش ‌سوزی و مهار حریق که از سوی تیم نظارت و ارزیابی ریاست عمومی رسیدگی به حوادث طبیعی و  اطفائیه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۲
Background image

بیست هفتمین دور کنفرانس علمی – میتودیکی استادان در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید

3 ثور 1405 مطابق 6 ذوالقعدة الحرام 1447

در محفل افتتاحیه این کنفرانس هیئت رهبری پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل، استادان، کارمندان و محصلان حضور داشتند.

در آغاز دوکتور ضیاءالرحمن مشک ‌عالم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۵
Background image

سیمینار آگاهی ‌دهی عمومی بانکداری اسلامی از طرف بانک اسلامی افغانستان در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل برگزار گردید

نخست انجنیر مفتاح ‌الدین اعزام معاون امور محصلان پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل از محصلان خواست تا در کنار دروس تخصصی خویش به مطالعات آزاد نیز در عرصه‌ های نظام اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و. . .

BACK TO NEWS

User account menu