مجلس هئیت رهبری پوهنتون پولی تخنیک کابل با نماینده های محصلان جهت رسیده گی به مشکلات آنها دایر گردید

kpu_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۰ - ۱۰:۳۸
photo

مجلس با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.

نخست محترم انجنیر سردار ولی صالحی سرپرست ریاست عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل در مورد نشست با نماینده های محصلان جهت بهبود وضعیت علمی و اکادمیک پوهنتون صحبت نمودند.
موصوف استفاده از تکنالوژی معاصر را جهت ارتقا سویه تحصیلی مهم دانسته، و محصلان را برای تزکیه نفس،اخلاص، تقوا و پرهیز گاری در راه خدمت گزاری به وطن و مردم توصیه نموده و محصلان را تشویق نمودند تا از غفلت و ضایع نمودن وقت دوری نموده، وقت را مهم و ارزنده دانسته و از آن استفاده مثبت نمایند.
محترم صالحی در ادامه سخنان شان در مورد کمبود وسایل و تجهیزات لابراتواری و تدریسی صحبت نموده و در حصه رفع کمبود و حل مشکلات آنها اطمینان داده و وعده همکاری همه جانبه ارائه نمودند.
متعاقبا محترم حافظ انجنیر عنایت الله رحیمی معاون امور محصلان پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور محصلان و اشتراک کننده گان را در این نشست خیر مقدم گفته، در مورد حل مشکلات محصلان صحبت نموده و از جذب محصلان این پوهنتون در بست های مسلکی ادارات مختلف سکتوری اطمینان دادند.
همچنان محترم مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل در مورد استفاده از امکانات و ظرفیت های پوهنتون جهت حل مشکلات محصلان صحبت کرده، محصلان را متوجه مکلفیت های شان نموده و از آنها خواستند تا در حفظ نظم، دسپلین و مقررات پوهنتون توجه جدی نمایند.
در ادامه محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال معاون علمی پوهنتون پولی تخنیک کابل نیز پیرامون موضوع مفصلا صحبت نمودند.
در اخیر پیشنهادات و نظریات محصلان توسط نماینده های آنها ارایه گردیده و مسولین پیشنهادات و نظریات ارائه شده را یادداشت نمودند تا جهت حل آن اقدامات لازم صورت گیرد.
جلسه با قرأت دعایه خاتمه یافت.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۱:۵۲
Background image

برنامه تقویتی ۴۵ روزه برآورد مواد ساختمانی در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل موفقانه خاتمه یافت

این کورس تقویتی که به هدف ارتقای توانمندی‌ های علمی، مهارت‌ های مسلکی و دانش عملی محصلان راه ‌اندازی گردیده بود، مطابق تقسیم اوقات تعیین‌ شده به‌ صورت منظم برگزار گردیده و ۱۵۰ تن از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۱:۴۸
Background image

محفل پنجاه ‌وچهارمین دور دفاع پروژه‌ های دیپلوم محصلان دیپارتمنت انجنیری ساختمان‌ های آب

در محفلی که به این مناسبت دایر گردیده بود، رئیس پوهنځی‌، رئیس کمیسیون دفاع پایان نامه ها، معاون کمیسیون ، هیئت‌ های ژوری، استادان، محصلین و مهمانان حضور داشتند.

نخست پوهاند داکتر محمد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۳۹
Background image

تفاهم ‌نامه همکاری میان پوهنتون پولی تخنیک کابل و بانک اسلامی افغانستان امضأ گردید

 

به منظور گسترش همکاری ‌های علمی، آموزشی و مالی و تقویت نهادینه ‌سازی بانکداری اسلامی در کشور، تفاهم‌ نامه همکاری میان پوهنتون پولی تخنیک کابل و بانک اسلامی افغانستان به امضاء رسید.

. . .

BACK TO NEWS

User account menu