توزیع تصدیق نامه های ورکشاپ آموزش مبتنی بر نتایج و محصل محوری

kpu_admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۹ - ۹:۴۹
توزیع تصدیق نامه های ورکشاپ آموزش مبتنی بر نتایج و محصل محوری

محفل  به مناسبت توزیع سومین دور تصدیق نامه های ورکشاپ آموزش مبتنی بر نتایج و محصل محوری در تالار PDC پوهنتون پولی تخنیک کابل به روز سه شنبه مورخ 11 سنبله 1399 تدویر گردید.

محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل در مورد آموزش میتود محصل محوری و جنبه های مثبت آن صحبت نموده این روش را در دراز مدت به نفع محصلان و استادان دانسته و افزودند تا در این عرصه گام های بیشتر برداشته شود و همچنان از دفتر محترم برنامه انکشاف تحصیلات عالی (HEDP) بخاطر برگزاری این ورکشاپ تقدیر و تشکر نموده و به پاس تلاش های شان سپاسنامه تفویض نمودند.

سپس محترم محمد آصف قیومی هماهنگ کننده عملیاتی دفتر برنامه انکشاف تحصیلات عالی (HEDP) از اجرای موفقانه ورکشاپ آموزشی برای استادان پوهنتون پولی تخنیک کابل ابراز خرسندی نموده و برگزاری ورکشاپ را موثر و سودمند دانستند.

در اخیر محفل با توزیع تصدیق نامه ها برای شاملین ورکشاپ خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۷:۱۳
Background image

شماره‌ های ( ۲، ۳ و ۴ ) جلد ( ۵۲ ) مجله علمی "علم و تکنالوژی" پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل چاپ و نشر گردید.

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل اعلام می ‌دارد که شماره های  ۲، ۳ و ۴  جلد ۵۲ مجله علمی "علم و تکنالوژی" به همکاری مطبعه وزارت تحصیلات عالی چاپ و نشر  گردیده است.

. . .
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۷:۱
Background image

جلد ( ۵ ) شماره (۱) ژورنال بین المللی پوهنتون پولي تخنیک کابل چاپ و نشر گردید.

پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل با افتخار اعلام می‌ کند که جلد ( ۵ ) شماره (۱) ژورنال بین ‌المللی چاپ و منتشر شد.

این ژورنال شامل آخرین تحقیقات کاربردی و علمی استادان، محققان و محصلان ماستری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۰:۳۸
Background image

امتحانات برنامه‌ های ماستری پوهنتون پولی تخنیک کابل و بست های وزارت مالیه توسط اداره ملی امتحانات در پوهنتون پولی تخنیک کابل اخذ گردید.

در محفل افتتاحیه این آزمون هیئت رهبری پوهنتون پولی تخنیک کابل، هیئت رهبری اداره ملی امتحانات و استادان اشتراک داشتند.

محترم پوهنوال دوست محمد فیضی عضو کمیته اداره ملی امتحانات با خوش. . .

BACK TO NEWS