توزیع تصدیق نامه های ورکشاپ آموزش مبتنی بر نتایج و محصل محوری

kpu_admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۹ - ۹:۴۹
توزیع تصدیق نامه های ورکشاپ آموزش مبتنی بر نتایج و محصل محوری

محفل  به مناسبت توزیع سومین دور تصدیق نامه های ورکشاپ آموزش مبتنی بر نتایج و محصل محوری در تالار PDC پوهنتون پولی تخنیک کابل به روز سه شنبه مورخ 11 سنبله 1399 تدویر گردید.

محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل در مورد آموزش میتود محصل محوری و جنبه های مثبت آن صحبت نموده این روش را در دراز مدت به نفع محصلان و استادان دانسته و افزودند تا در این عرصه گام های بیشتر برداشته شود و همچنان از دفتر محترم برنامه انکشاف تحصیلات عالی (HEDP) بخاطر برگزاری این ورکشاپ تقدیر و تشکر نموده و به پاس تلاش های شان سپاسنامه تفویض نمودند.

سپس محترم محمد آصف قیومی هماهنگ کننده عملیاتی دفتر برنامه انکشاف تحصیلات عالی (HEDP) از اجرای موفقانه ورکشاپ آموزشی برای استادان پوهنتون پولی تخنیک کابل ابراز خرسندی نموده و برگزاری ورکشاپ را موثر و سودمند دانستند.

در اخیر محفل با توزیع تصدیق نامه ها برای شاملین ورکشاپ خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۳۵
Background image

محفل استقبال و پذیرایی از محصلان جدیدالشمول پوهنتون پولی تخنیک کابل و اعلان نتایج آزمون فرامین امیرالمؤمنین حفظه‌ الله تعالی در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید

در این نشست وزیر محترم تحصیلات عالی، رئیس عمومی اداره امور، شماری از رؤسای ریاست‌ های مرکزی وزارت تحصیلات عالی و پوهنتون‌ های مرکزی، هیئت رهبری پوهنتون پولی‌تخنیک کابل، استادان و محصلان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۲ - ۹:۲۰
Background image

سفیر جمهوری ترکیه در افغانستان با رهبری پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل ملاقات کرد

سفیر کشور جمهوری ترکیه محترم سادین آییلدیز در کابل با حضور در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل، با رهبری این پوهنتون و شماری از استادان ملاقات و درباره گسترش همکاری ‌های علمی، تحصیلی و تحقیقی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۶:۲۱
Background image

سمینار آگاهی ‌دهی پیرامون حفظ ‌الصحه، کمک های اولیه و پیشگیری از امراض ساری در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار با هدف ارتقای سطح آگاهی صحی و ترویج فرهنگ رعایت اصول بهداشتی، در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل با اشتراک استادان، کارمندان، کارکنان و محصلان برگزار گردید.

در این سمینار، داکتر. . .

BACK TO NEWS

User account menu