تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و شرکت انکشاف ملی به امضا رسید:

جمعه ۱۳۹۹/۸/۱۶ - ۱۰:۵۶

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و شرکت انکشاف ملی توسط محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و محترم عبدالمومن منصور معاون انسجام و انکشاف تولیدات شرکت انکشاف ملی در تالار آن شرکت محترم به امضا رسید.

به همگان هویدا است که درس‌های نظری به تنهایی نمی‌توانند پاسخ‌گوی نیازمندی‌ها و ضروریات جامعه و بازار کار باشد؛ بلکه کارهای تطبیقاتی و عملی بخش مهم دیگر است که محصلان پوهنتون‌ها باید آن را در ساحه‌ی عمل فرا گرفته و به دانش خویش بیفزایند تا از این طریق بتوانند مصدر خدمت به جامعه شوند.

بدین منظور، پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و شرکت انکشاف ملی تفاهم‌نامه همکاری مشترک را به امضا رسانیدند تا زمینه و بسترِ خوب را برای تبادل اندوخته‌ها، تجربیات و اطلاعات، استفاده از دانش علمی، ایجاد زمینه‌ کارهای عملی برای محصلان، فراهم نمودن زمینه کار برای فارغان و همکاری مشترک در تحقیقات علمی با استفاده از داشته‌های هر دو نهاد جهت تسریع روند انکشاف در کشور، مساعد نمایند.

در پایان، طرفین تفاهم‌نامه تعهد نمودند که برای عملی شدن مواد این تفاهم‌نامه، نهایت سعی و تلاش را به خرج خواهند داد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۶ - ۹:۵

اعطای سند اعتبار دهی مرحله سوم به پوهنتون پولی تخنیک کابل:

مسأله‌ی اعتباردهی برای نهادهای علمی و آکادمیک یک موضوع حیاتی است. پوهنتون‌ها و موسسات تحصیلات عالی در تمام کشورها توسط نهاد به نام تضمین کیفیت مورد بازنگری و بررسی قرار می‌گیرد.. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۶ - ۸:۵۴

آغاز دوباره دروس کورس  ELCLC:

to me

پروژه ELCLC که قبلا در پوهنتون پولیتخنیک کابل فعالیت داشت با مدیریت جدید دوباره آغاز گردیده. . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۴ - ۸:۴۱

تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و قوماندانی عمومی اکادمی پولیس به امضا رسید: