افتتاح اولین ورکشاپ سه روزه زمستانی تحت عنوان روش های نوین تحقیق درپوهنتون پولی تخنیک کابل.

دوشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۱۳ - ۱۰:۴۴

ورکشاپ با تلاوت آیات کلام الله مجید آغازیافت.
دراین ورکشاپ محترم انجنیرزیارمل خطاب نماینده فوق العاده وزارت تحصیلات عالی در پوهنتون،پوهنوال دیپلوم انجنیرعبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل،پوهنوال محمد نسیم نسیمی معاون علمی پوهنتون،روسای پوهنځی ها،استادان وکارمندان حضورداشتند.
نخست محترم پوهنمل محمد یونس وفا آمرمرکزانکشاف مسلکی استادان حضور همه را خوش آمدید گفته ودرمورد موثریت ومفدیت این برنامه برای انکشاف مسلکی استادان صحبت نموده،اجندای برنامه را به خوانش گرفته و خواهان همکاری استادان دراین برنامه شدند.

متعاقباً محترم انجنیرزیارمل خطاب نماینده فوق العاده وزارت تحصیلات عالی در پوهنتون پولی تخنیک کابل ابراز خرسندی ازبرگزاری چنین برنامه ها دربخش ارتقای ظرفیت مسلکی استادان کردند. و درمورد کوشش وتلاش های شان درارتباط به اینکه پوهنتون پولی تخنیک کابل باید به عنوان یک پوهنتون پردست آورد دربین پوهنتون های کشور بخصوص درجهان دربخش های تحقیقی وعلمی شوند. وبرگزاری چنین برنامه های تحقیقی، رهنمایی منابع جدید وروش نوین تحقیق را یکی از روش ها ومیتود ها رسیدن به هدف فوق دانستند.

همچنان موصوف درمورد ایجاد کمیته همکاری استادان متقاعد در بخش های علمی وتحقیقی غرض شریک سازی آموخته ها و تجارب علمی شان صحبت نموده وخواهان ادامه وهمکاری چنین برنامه ها شدند و تحقیق وادامه چنین برنامه ها را به عنوان مسولیت بیان کردند.
سپس پوهنوال دیپلوم انجینر عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل تدریس وتحقیق را دو وظیفه اساسی وعمده پوهنتون ها دانسته هدف از تدریس علم را آموزش وهدف از تحقیق را راه حل مشکلات جامعه دانسته و اهمیت تحقیق علمی را ازنظر علمی، موثریت ان در پروسه تدریس، وحل مشکلات جامعه توضیح وخواهان تبادل افکار ومباحثه در چنین ورکشاپ ها شده وآرزوی موفقیت نمودند.

ضمناً پوهاند محمد نذیرنجابی سپاسگزاری ازاشتراک تمام حاضرین ورکشاپ نموده وهدف از برگزاری ورکشاپ را تبادل آموخته ها، افکار وتجارب بین استادان بیان داشته ودرمورد سابقه تحقیق که بصورت کسبی از ان استفاده میشد ولی اکنون به یک علم بزرگ ونیازجامعه تبدیل شده یاد اوری نموده و طی سلاید اماده شده در ارتباط به روش نوین تحقیق بصورت تفصیلی ارایه پریزنتشن نمود.

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲ - ۱۱:۵۷

سیمینار آگاهی دهی در مورد فضلیت ماه مبارک رمضان برای محصلین پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردید

سیمینار با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
نخست محترم مولوی عبدالخلیل درویش آمر دعوت و ارشاد پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور محترم شیخ شاکر الله وحدت ریس دعوت و ارشاد وزارت. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۱ - ۱۰:۵۹

سیمینار آگاهی دهی از اضرار مواد مخدر توسط وزارت صحت عامه به محصلین پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردید

سیمینار با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
نخست محترم انجنیر ویس الدین بریالی معاون امور محصلان پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور کارمندان وزارت محترم صحت عامه را خیر مقدم گفته و. . .