افتتاحیه ورکشاپ آموزش مبتنی بر نتیجه و محصل محوری در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید

kpu_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ - ۱۲:۲۹
photo

مجلس با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
نخست محترم پوهندوی محمد یونس وفا آمر انکشاف مسلکی استادان پوهنتون پولی تخنیک کابل در مورد ورکشاپ متذکره معلومات مفصل ارایه نموده و از هیت رهبری این پوهنتون خواستند که الی ختم ورکشاپ با این آمریت همکار باشند.
همچنان محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور استادان را در ورکشاپ خیر مقدم گفته و محصل محوری را یکی از اصول اساسی تدریس دانستند.
محترم اقبال محصل محوری را شیوه درست و فعال ساختن محصلان به کار و آموزش یاد نموده و میتود محصل محوری را بهترین طریقه تدریس دانستند.
در ادامه محترم مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل جهت برگزاری ورکشاپ برای استادان ابراز قدر دانی نموده و از استادان تقاضا نمودند تا محصلان را با روحیه اسلامی و اخلاقی تدریس نموده و مسولیت خود را با روحیه برادری و اسلامی انجام دهند.
موصوف به آمریت انکشاف مسلکی استادان پوهنتون پولی تخنیک کابل وعده همکاری همه جانبه ارایه نمودند.
قابل یاد اوریست که این ورکشاپ مدت ده روز ادامه داشته و از طرف پوهندوی محمد یونس وفا و پوهندوی محمد نجیم واحدی به پیش برده میشود.

Photo
Photo

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۱۲:۵۵
Background image

فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی در مورد جلوگیری از قاچاق انسان (ماده سوم-ماده چهارم-ماده پنجم-ماده ششم).

مادۀ سوم:

محاکم نظامی قاچاقبران انسان را بار اول به یک سال حبس، با تکرار بار دوم به دو سال و با تکرار بار سوم به سه سال حبس محکوم نمایند.

مادۀ چهارم:

 وزارت دفاع مکلف است که در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۱۲:۳۲
Background image

فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی در مورد جلوگیری از قاچاق انسان (ماده اول - ماده دوم).

 مادۀ اول:

وزارت­های ارشاد، حج و اوقاف، معارف، تحصیلات عالی، اطلاعات و فرهنگ، امر بالمعروف، نهی عن المنکر و سمع شکایات، سرحدات، اقوام وقبایل و مخابرات و تکنالوژی معلوماتی مکلف اند، در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۱۶
Background image

امتحان کانکور عمومی سال ۱۴۰۴ مکاتب ولایت کابل در پوهنتون پولی تخنیک‌ کابل اخذ گردید.

در محفل افتتاحیه این آزمون هیئت رهبری پوهنتون پولی  ‌تخنیک کابل، هیئت رهبری اداره ملی امتحانات، استادان  و مهمانان حضور داشتند.

در آغاز مراسم حافظ انجنیر عنایت الله رحیمی معاون امور. . .

BACK TO NEWS