امضاء تفاهمنامه میان پوهنتون پولیتخنیک کابل ودانشگاه آزاد اسلامی ایران درکابل

چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۶ - ۱۵:۵۵
امضاء تفاهمنامه میان پوهنتون پولیتخنیک کابل ودانشگاه آزاد اسلامی ایران درکابل

محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولیتخنیک کابل به تاریخ 13/7/1399 با محترم دوکتورگنجی استاد دانشگاه آزاد اسلامی ایران وهیئت همراه شان ملاقات نموده وبه ایشان خوش آمدید گفتند.

دکابل پولیتخنیک پوهنتون اوپه کابل کې دایران آزاد اسلامی پوهنتون ترمنځ  دهوکړه لیک لاسیک کېدل

متعاقبا" محترم دوکتور گنجی استاد دانشگاه آزاد اسلامی از روابط وهمکاری های علمی واکادمیک پوهنتون پولی تخنیک کابل با آن پوهنتون وسایر پوهنتون های خارجی اظهار خرسندی نموده ودرمورد فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی درجمهوری اسلامی ایران  و واحد های دومی آن درسایر کشور های جهان معلومات همه جانبه را به رهبری پوهنتون پولی تخنیک کابل ارائیه داشتند .

سپس دوکتور صادقی یک تن ازمسولین دانشگاه آزاد اسلامی ایران درافغانستان در رابطه به فعالیت ها ودست آورد های دانشگاه متذکره صحبت نموده واز فراهم نمودن زمینه ملاقات رئیس پوهنتون پولیتخنیک کابل با هیئت متذکره ابراز سپاس وامتنان نمودند.

دراخیرملاقات با امضاء تفاهمنامه میان پوهنتون پولیتخنیک کابل و دانشگاه آزاد اسلامی ایران درکابل،درحضورداشت محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر محمد نسیم نسیمی معاون علمی ، پوهنوال قاهره رسولی معاون امورمحصلان وسایر استادان پوهنتون پولی تخنیک کابل به پایان رسید

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۲ - ۱۲:۴۸

جلسه مشورتی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل با کمیته های مربوطه دایر گردید

محترم مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل با کمیته های مالی، تدارکاتی، فرهنگی و سمع شکایات این پوهنتون. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۲ - ۱۱:۲۴

نشست مشورتی معاون مالی و اداری با کارمندان و کارکنان پوهنتون پولی تخنیک کابل

محترم مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل جهت بهتر شدن اجرای امور کاری شعبات مربوطه از تمامی کارمندان. . .