محصلان دیپارتمنت انجنیری ساختمان های آب پوهنځی انجنیری آب و محیط زیست پوهنتون پولی تخنیک کابل از پروژه های دیپلوم خویش دفاع نمودند.

محفل افتتاحیه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
در این محفل هیئت رهبری پوهنتون پولی تخنیک کابل، استادان، نمایندگان ادارات سکتوری، محصلان و مهمانان حضور داشتند.
مطابق اصول آموزشی، محصلان سال آخر پوهنتون ها باید برای فارغ شدن و دریافت سند تحصیلی پروژه های دیپلوم خویش را دفاع نمایند، از اینرو محصلان دیپارتمنت انجنیری ساختمان های آب پوهنځی انجنیری آب و محیط زیست پوهنتون پولی تخنیک کابل توانستند پروژه های دیپلوم خویش را موفقانه دفاع نمایند.
فراغت محصلان از این دیپارتمنت گامی مؤثر در راستای تقویت ظرفیت های علمی و فنی کشور به ویژه در حوزه های مدیریت منابع آب، آبرسانی و محیط زیست بوده و فارغان این رشته ها می توانند با استفاده از مهارت ها و دانش خود مصدر خدمت به جامعه و کشور خود شوند.
قابل یاد آوریست که از دیپارتمنت متذکره به تعداد ( 36 ) تن محصل بعد ارزیابی و تائید هئیت ژوری منحیث فارغ التحصیل شناخته شده و برای خدمت گزاری به جامعه تقدیم شدند.
هیئت رهبری پوهنتون پولی تخنیک کابل فراغت محصلان را از پوهنځی های مختلف این پوهنتون به محصلان عزیز و فامیل محترم آنان تبریک عرض نموده، فراغت آنها را یک دست آورد بزرگ دانسته و برای همه آنها آرزوی موفقیت های بیشتر در زندگی حرفه ای و تحصیلی دارند.