کنفرانس بینالمللی آب در پوهنتون پولی تخنیک کابل با حضور مقامات عالی رتبه ا.ا.ا، استادان و متخصصین داخلی و خارجی آغاز گردید.

محفل افتتاحیه کنفرانس با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
در محفل افتتاحیه این کنفرانس معاون اقتصادی ریاست الوزرا محترم ملا عبدالغنی برادر، اعضای ارشد کابینه ا.ا.ا، هئیت رهبری وزارت تحصیلات عالی، هئیت رهبری پوهنتون های ولایتی امارتی و خصوصی، نماینده گان ادارات سکتوری، متخصصین، محققین و استادان داخلی و خارجی حضور داشتند.
نخست محترم انجنیر سردار ولی صالحی سرپرست ریاست عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل، حضور همه را خیرمقدم گفته و از تمامی اشتراک کنندگان در این کنفرانس تشکر و قدردانی نمودند.
متعاقبا محترم ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست الوزرا بیان نمودند که افغانستان در زمینه تحقیقات پیشرفت نکرده است، اما وزارت تحصیلات عالی تلاش های مهمی را برای پیشرفت و توسعه تحقیقات در این اواخر انجام داده و افزودند که منابع آب در حال کاهش هستند و این کاهش بر روابط سیاسی و اقتصادی جهان تأثیر منفی گذاشته است.
وی همچنان از وزارت تحصیلات عالی، پوهنتون پولی تخنیک کابل و تمام استادانی که مقالات خود را برای این کنفرانس نوشته اند تشکری نمودند.
در ادامه محترم شیخ الحدیث مولوی ندا محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی بیان کردند که ا.ا.ا در راستای مدیریت آب کار های مهمی را انجام داده که یکی از نمونه های موفق این اقدامات کانال قوش تپه می باشد.
موصوف اشاره کردند که وزارت تحصیلات عالی در بخش انکشاف علمی کشور تلاش های قابل توجهی را انجام داده است مخصوصا در زمینه تحقیقات، این وزارت کنفرانس های ملی و بین المللی برگزار کرده و همزمان روی نصاب های درسی نیز کار می نماید. ایشان از استادان و متخصصین تقاضا نمودند که در زمینه مدیریت آب تحقیق نموده طرح های خود را آماده کرده و برای عملی سازی آن طرح های خویش را به ادارات سکتوری ارایه دهند.
همچنان، محترم مولوی محمد یونس سرپرست وزارت احیا و انکشاف دهات اظهار داشتند که اساتید و محققان پوهنتون ها باید تحقیقات علمی خود را بر اساس نیاز های واقعی کشور و درخواست های اجتماع انجام دهند، اکنون فرصت مناسبی برای انجام تحقیقات علمی و ایجاد نوآوریها فراهم شده است، بنابراین ضروری است که از این فرصت به طور مؤثر استفاده کنیم و مسئولیت های خود را با نیت خیر و در جهت خدمت به وطن به بهترین شکل ممکن انجام دهیم.