سیمینار تحت عنوان ( رابطه دین اسلام و علوم ساینسی) در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار شد.
سیمینار با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
این سیمینار که در مورد رابطه دین مبین اسلام و علوم ساینسی در پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردیده بود در آن هئیت رهبری، استادان، کارمندان و کارکنان پوهنتون پولی تخنیک کابل اشتراک نموده بودند.
محترم انورالحق حبیب استاد دیپارتمنت ثقافت اسلامی پوهنتون پولی تخنیک کابل، در سیمینار متذکره پیرامون رابطه دین اسلام و علوم ساینسی سخنرانی مفصلی داشتند. ایشان در این سخنرانی اهمیت ارتباط میان آموزه های دینی و پیشرفت های علمی را بیان کرده و بیان نمودند که چگونه قرآن کریم، به عنوان کتاب مقدس مسلمانان، میتواند با علم و دانش امروزی هم راستا باشد.
محترم استاد حبیب به موضوع اعجاز لفظی و اعجاز تفصیلی قرآن کریم پرداخته و بیان داشتند که اعجاز لفظی به قدرت بی نظیر زبان و بیان قرآن اشاره دارد که از نظر ادبی و بلاغی فوقالعاده است و هیچ گونه مشابهی ندارد. این نوع اعجاز نشان میدهد که قرآن در بیانیات خود، به ویژه از نظر ساختار زبانی و الفاظ، از تمام آثار بشر پیشی گرفته است.
موصوف در مورد اعجاز تفصیلی قرآنکریم نیز صحبت کرده و بیان داشتند که اعجاز تفصیلی قرآنکریم نیز به مواردی اشاره دارد که در آن قرآن اطلاعات علمی و دقیق را ارائه میدهد که در زمان نزول قرآن برای بشر قابل درک نبوده است، ولی در دوره های بعدی با پیشرفت علم، تحقیقات و کشفیات علمی، صحت این اطلاعات به اثبات رسیده است. این نوع اعجاز به ویژه در حوزه های مختلف علمی مانند نجوم، زیست شناسی، پزشکی و غیره دیده می شود و نشان دهنده این است که قرآن علاوه بر جنبه های دینی، شامل تمامی مواردی است که با علم جدید نیز هم خوانی دارد.
قابل یاد آوریست که این سیمینار با هماهنگی کمیته فرهنگی، آمریت انسجام خدمات محصلان و دیپارتمنت ثقافت اسلامی پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردید.
سیمینار با قرأت دعایه خاتمه یافت.