فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی در مورد جلوگیری از قاچاق انسان (ماده سوم-ماده چهارم-ماده پنجم-ماده ششم).

kpu_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۱۲:۵۵
فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی در مورد جلوگیری از قاچاق انسان (ماده سوم-ماده چهارم-ماده پنجم-ماده ششم).

مادۀ سوم:

محاکم نظامی قاچاقبران انسان را بار اول به یک سال حبس، با تکرار بار دوم به دو سال و با تکرار بار سوم به سه سال حبس محکوم نمایند.

مادۀ چهارم:

 وزارت دفاع مکلف است که در سرحدات و امتداد خط فرضی از قاچاق انسان جلوگیری نموده و قاچاقبران دستگیر شده را به وزارت امور داخله تسلیم نماید.

مادۀ پنجم:

ریاست عمومی استخبارات مکلف است که در زمینۀ کشف مربوط به جلوگیری از قاچاق انسان همکاری نماید.

مادۀ ششم:

این فرمان از تاریخ توشیح نافذ و در جریدۀ رسمی نشر گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۹:۱۳
Background image

دور دوم امتحان برنامه‌ های ماستری پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل از سوی اداره ملی امتحانات اخذ گردید

دور دوم  امتحان ورودی برنامه‌ های ماستری پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل از سوی اداره ملی امتحانات، در فضای شفاف، منظم و با رعایت کامل اصول و طرزالعمل ‌های امتحانی اخذ شد.

در این مرحله، از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۸:۵۳
Background image

دور نخست امتحان برنامه‌ های ماستری پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل از سوی اداره ملی امتحانات اخذ گردید

دور نخست امتحان ورودی برنامه‌ های ماستری پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل از سوی اداره ملی امتحانات، در فضای شفاف، منظم و با رعایت کامل اصول و طرزالعمل ‌های امتحانی اخذ شد.

در این مرحله، از. . .

BACK TO NEWS

User account menu