کتاب درسی تحت عنوان زندگی خوب به چاپ رسید.

kpu_admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۴:۳۱
کتاب درسی تحت عنوان زندگی خوب به چاپ رسید.

کتاب علمی تحت عنوان "زندگی خوب" اثر ترجمه شده استاد عبدالحلیم حکیمی رسماً به چاپ رسید.

این اثر علمی در ۱۱ فصل و ۵۰۴ صفحه تنظیم شده و به عنوان یک منبع معتبر تحصیلی  برای محصلان تهیه گردیده است.

 کتاب زندگی خوب  به بررسی مفاهیم بنیادی در مورد چگونه زیستن، اخلاق فردی و اجتماعی، مسئولیت‌ پذیری و معنای زندگی می ‌پردازد. محتوای کتاب به گونه ‌ای تهیه شده که نه تنها برای محصلان و استادان قابل استفاده است، بلکه برای هر فرد که  علاقه ‌مند به مسائل انسانی، اخلاقی و اجتماعی باشد نیز قابل درک و سودمند خواهد بود.

قابل یاد آوریست که این اثر علمی در مطبعه آمریت نشرات پوهنتون پولی تخنیک کابل به چاپ رسیده و در کتابخانه عمومی این پوهنتون برای استادان، محصلان و علاقه‌ مندان قابل دسترس می ‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۸:۵۷
Background image

سیمینار آموزشی جلوگیری از وقوع آتش ‌سوزی و مهار حریق در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل برگزار شد

۱۲ ذوالقعدة الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق، مطابق ۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

سیمینار آموزشی  جلوگیری از وقوع آتش ‌سوزی و مهار حریق که از سوی تیم نظارت و ارزیابی ریاست عمومی رسیدگی به حوادث طبیعی و  اطفائیه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۲
Background image

بیست هفتمین دور کنفرانس علمی – میتودیکی استادان در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید

3 ثور 1405 مطابق 6 ذوالقعدة الحرام 1447

در محفل افتتاحیه این کنفرانس هیئت رهبری پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل، استادان، کارمندان و محصلان حضور داشتند.

در آغاز دوکتور ضیاءالرحمن مشک ‌عالم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۵
Background image

سیمینار آگاهی ‌دهی عمومی بانکداری اسلامی از طرف بانک اسلامی افغانستان در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل برگزار گردید

نخست انجنیر مفتاح ‌الدین اعزام معاون امور محصلان پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل از محصلان خواست تا در کنار دروس تخصصی خویش به مطالعات آزاد نیز در عرصه‌ های نظام اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و. . .

BACK TO NEWS

User account menu