نشست کمیته تضیمن از کیفیت با استادان وکارمندان درمورد نقاط نظرهئیت بازنگرتضمین از کیفیت

kpu_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۹ - ۱۴:۳۴
نشست کمیته تضیمن از کیفیت با استادان وکارمندان درمورد نقاط نظرهئیت بازنگرتضمین از کیفیت

محفل با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت. متعاقباً محترم پوهنوال دیپلوم انجنیرعبدالرشید"اقبال" رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل بدست آوردن اعتباردهی به این پوهنتون را یکی از اولویت های کاری برای هئیت رهبیری، استادان و کارمندان دانسته وتاکید نمودند تا ازامکانات موجوده برای بدست اوردن اعتباردهی استفاده همه جانبه گردد.

بعداً محترم پوهاند محمد نذیر"نجابی" رئیس پوهنحئی ساختمان های ترانسپورتی روی مشکلات وکاستی ها ایکه برای بدست اوردن اعتباردهی به این پوهنتون موجود میباشد روشنی انداخته وراه های بیرون رفت از ان را مشخص نموده وپیشنهادات خویش را در زمینه بهبود پروسه تضمین کیفیت واعتباردهی برای دیپارتمنت ها وپوهنحئی ها مطرح نمودند.

دراخیرمحترم نصیراحمد سلطانی آمرتضیمن از کیفیت این پوهنتون درمورد نقاط ضعف واعتبار دهی برای حاضرین نشست روی سلاید توضیحات مفصل ارایه نمودند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۱۷
Background image

سیمینار یک‌ روزه آموزشی تشریح پلان پنج ساله استراتیژیک در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار که به‌ منظور چگونگی تطبیق پلان استراتیژیک پنج‌ ساله و ترتیب پلان ‌های کاری بخش ‌ها مطابق اهداف، اولویت ‌ها و رهنمود های تعیین ‌شده برگزار گردید در آن کارمندان بخش های اداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱۹
Background image

فراهم‌ سازی فرصت‌ های نوین آموزشی برای جامعهٔ علمی پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل

پوهنتون پولی تخنیک کابل، در راستای ارتقای ظرفیت علمی، مسلکی و توسعهٔ مهارت های تخصصی محصلان، استادان و کارمندان خویش، با شماری از مراکز آموزشی تفاهم نامه‌ های همکاری به امضا رسانیده است. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱
Background image

سیمینار یک روزه آگاهی دهی در مورد مراقبت و استفادهٔ مناسب از تجهیزات تکنالوژی معلوماتی در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار که به منظور مراقبت و استفاده مناسب از تجهیزات تکنالوژی معلوماتی برگزار گردید در آن منسوبین پوهنتون پولی تخنیک کابل اشتراک نموده بودند.

در آغاز سیمینار محترم انجنیر رحمن. . .

BACK TO NEWS

User account menu