دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۹ - ۱۰:۱۲
محترمه پوهنیار بانو فرشته حنیف به حیث رئیس پوهنحی کمپیوتر ساینس معرفی شد

محفلِ باشکوه به مناسبت معرفی محترم پوهنیار فرشته حنیف به حیث رئیس پوهنحی کمپیوتر ساینس پوهنتون پولی‌تخنیک کابل در تالار IT باحضور رئیس عمومی پوهنتون، معاونان پوهنتون، آمران دیپارتمنت‌ها، استادان و کارمندان با تلاوت الهام‌بخش کلام وحی رسماً آغاز گردید.

در گام نخست محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی‌تخنیک کابل تشریف‌آوری تمام حضار گرامی را در محفل معرفی استاد فرشته حنیف به حیث رئیس پوهنحی کمپیوتر ساینس خیر مقدم عرض نمود.

محترمه پوهنیار بانو فرشته حنیف به حیث رئیس پوهنحی کمپیوتر ساینس معرفی شد

رئیس عمومی پوهنتون، تقرر جناب استاد حنیف را در بست ریاست پوهنحی کمپیوتر ساینس این پوهنتون تبریک گفته و آرزوی موفقیت در امور محوله برای استاد موصوفه از دربار اقدس الهی شد. رئیس عمومی پوهنتون خاطرنشان نمود که جناب استاد حنیف با توانای‌هایی علمی و اداری که دارد، می‌تواند از عهده‌ی این مسؤولیت بزرگ به خوبی به درآید و نقش بهتر در تحرک این پوهنحی ایفا نماید.

در ادامه محترمه بانو پوهنیار فرشته حنیف رئیس جدیدالتقرر پوهنحی کمپیوتر ساینس از اعتماد ریاست عمومی پوهنتون، وزارت محترم تحصیلات عالی و مقام عالی ریاست‌جمهوری اظهار سپاس و تشکری نمود. وی تعهد نمود که آخرین تلاشم را به خرج خواهیم داد تا این اعتماد را نه تنها نگهداشته؛ بلکه باهمکاری تمام منسوبین پوهنحی کمپیوتر ساینس و باتطبیق برنامه‌های جامع و عالی این اعتماد را گسترش و استحکام دهم.

محترمه پوهنیار بانو فرشته حنیف به حیث رئیس پوهنحی کمپیوتر ساینس معرفی شد

سپس محترم پوهنمل محمدضیا ثنا رئیس پیشین پوهنحی کمپیوتر ساینس رشته‌ی سخن را گرفت و تقرر استاد حنیف را منحیث رئیس پوهنحی کمپیوتر ساینس تبریک عرض نموده و یادآور شد که بانو حنیف تجربه‌ی کافی و دانش عالی در امور علمی دارد که می‌تواند برای پوهنحی مربوطه مفید و موثر واقع شود.

محترمه پوهنیار بانو فرشته حنیف به حیث رئیس پوهنحی کمپیوتر ساینس معرفی شد

در پایان؛ هیأت رهبری، استادان و کارمندان، محترم پوهنیار فرشته حنیف رئیس پوهنحی کمپیوتر ساینس را رسماً به سمت‌اش معرفی نمودند و از خدای متعال توفیقات مزید برای استاد فرشته حنیف در امور محوله آرزو نمودند.

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲ - ۱۱:۵۷

سیمینار آگاهی دهی در مورد فضلیت ماه مبارک رمضان برای محصلین پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردید

سیمینار با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
نخست محترم مولوی عبدالخلیل درویش آمر دعوت و ارشاد پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور محترم شیخ شاکر الله وحدت ریس دعوت و ارشاد وزارت. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۱ - ۱۰:۵۹

سیمینار آگاهی دهی از اضرار مواد مخدر توسط وزارت صحت عامه به محصلین پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردید

سیمینار با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
نخست محترم انجنیر ویس الدین بریالی معاون امور محصلان پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور کارمندان وزارت محترم صحت عامه را خیر مقدم گفته و. . .