مجلس معاونیت مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل با محصلانی که در لیلیه این پوهنتون بود و باش مینمایند دایر گردید

kpu_admin
شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۲ - ۱۰:۱۶
image

مجلس با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز گردید.
این مجلس که به منظور حل مشکلات، ارائه پیشنهادات و نظریات محصلان لیلیه پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردیده بود در آن محترم مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری، آمرین بخش های این معاونیت و محصلان لیلیه این پوهنتون اشتراک نموده بودند.
نخست محترم مولوی محمد یاسن حقانی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور محصلان را در این مجلس خیر مقدم گفته و از همه محصلان تقاضا نمودند تا به جماعت پابند بوده، از مواد مخدر جلوگیری کرده، از انترنت استفاده درست نموده و از اختلافات دوری نمایند.
موصوف افزودند: محصلان باید هنگام عبور و مرور از دستگاه بایومتریک استفاده قانونی نمایند، از کارت لیلیه خویش حفاظت کرده و هر گونه شکایتی که دارند را به مراجع مربوطه درج نمایند.
در ادامه مجلس محصلان نظریات  و پیشنهادات شانرا باالنوبه ارائه نموده، پیشنهادات و نظریات از طرف مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری این پوهنتون یاد داشت گردید، موصوف وعده نمودند تا جهت حل مشکلات متذکره اقدامات لازم صورت گیرد.
مجلس با قرأت دعایه خاتمه یافت.
 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۱۷
Background image

سیمینار یک‌ روزه آموزشی تشریح پلان پنج ساله استراتیژیک در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار که به‌ منظور چگونگی تطبیق پلان استراتیژیک پنج‌ ساله و ترتیب پلان ‌های کاری بخش ‌ها مطابق اهداف، اولویت ‌ها و رهنمود های تعیین ‌شده برگزار گردید در آن کارمندان بخش های اداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱۹
Background image

فراهم‌ سازی فرصت‌ های نوین آموزشی برای جامعهٔ علمی پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل

پوهنتون پولی تخنیک کابل، در راستای ارتقای ظرفیت علمی، مسلکی و توسعهٔ مهارت های تخصصی محصلان، استادان و کارمندان خویش، با شماری از مراکز آموزشی تفاهم نامه‌ های همکاری به امضا رسانیده است. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱
Background image

سیمینار یک روزه آگاهی دهی در مورد مراقبت و استفادهٔ مناسب از تجهیزات تکنالوژی معلوماتی در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار که به منظور مراقبت و استفاده مناسب از تجهیزات تکنالوژی معلوماتی برگزار گردید در آن منسوبین پوهنتون پولی تخنیک کابل اشتراک نموده بودند.

در آغاز سیمینار محترم انجنیر رحمن. . .

BACK TO NEWS

User account menu