راه‌ اندازی دیتابیس آنلاین فهرست مونوگراف ‌های سه سال اخیر از سوی معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل.

kpu_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۳:۱۸
راه‌ اندازی دیتابیس آنلاین فهرست مونوگراف ‌های سه سال اخیر از سوی معاونیت تحقیقات و مجله علمی  پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل.

در یک اقدام نو آورانه و علمی معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل موفق به تهیه و راه ‌اندازی دیتابیس آنلاین عناوین مونوگراف ‌های سه سال اخیر (۱۴۰۱ الی ۱۴۰۳) گردیده است،  این اقدام با هدف فراهم ‌سازی دسترسی آسان، سریع و هدفمند به منابع تحقیقاتی برای استادان، محصلین و محققان این نهاد علمی صورت گرفته است.

این بانک اطلاعاتی جامع که پس از جمع ‌آوری، بررسی و تنظیم دقیق اطلاعات آماده گردیده هم ‌اکنون از طریق لینک زیر در دسترس قرار دارد

https://tinyurl.com/Monograph1401-1403

محتوای این دیتابیس شامل موارد زیر است

  • عنوان مونوگراف
  • نام محصل
  • نام استاد رهنما
  • سال تدوین
  • دیپارتمنت مربوطه

این اقدام نشان ‌دهنده تعهد پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل به نهادینه ‌سازی فرهنگ تحقیق علمی هدفمند، کارآمد و مبتنی بر شفافیت و دسترسی آزاد می ‌باشد، معاونیت تحقیقات پوهنتون از تمامی استادان و محصلین دعوت به‌ عمل میآورد تا با استفاده از این منبع علمی ارزشمند، در مسیر رشد علمی و ارتقای ظرفیتهای تحقیقاتی خود گام‌ های مؤثر و هدفمندی بردارند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۸:۵۷
Background image

سیمینار آموزشی جلوگیری از وقوع آتش ‌سوزی و مهار حریق در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل برگزار شد

۱۲ ذوالقعدة الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق، مطابق ۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

سیمینار آموزشی  جلوگیری از وقوع آتش ‌سوزی و مهار حریق که از سوی تیم نظارت و ارزیابی ریاست عمومی رسیدگی به حوادث طبیعی و  اطفائیه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۲
Background image

بیست هفتمین دور کنفرانس علمی – میتودیکی استادان در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید

3 ثور 1405 مطابق 6 ذوالقعدة الحرام 1447

در محفل افتتاحیه این کنفرانس هیئت رهبری پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل، استادان، کارمندان و محصلان حضور داشتند.

در آغاز دوکتور ضیاءالرحمن مشک ‌عالم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۵
Background image

سیمینار آگاهی ‌دهی عمومی بانکداری اسلامی از طرف بانک اسلامی افغانستان در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل برگزار گردید

نخست انجنیر مفتاح ‌الدین اعزام معاون امور محصلان پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل از محصلان خواست تا در کنار دروس تخصصی خویش به مطالعات آزاد نیز در عرصه‌ های نظام اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و. . .

BACK TO NEWS

User account menu