تدویر مجلس حل مشکلات سیستم تحصیلی در پوهنتون پولی تخنیک کابل

kpu_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۲/۲۵ - ۱۰:۱۴
تدویر مجلس حل مشکلات سیستم تحصیلی در پوهنتون پولی تخنیک کابل

مجلس با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.

نخست محترم پوهنوال دیپلوم انجنیرعبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور استادان و کارمندان را خیرمقدم گفته و درمورد حل مشکلات و بهبود سیستم تحصیلی این پوهنتون صحبت نمودند همچنان راجع به پالیسی نظام تحصیلی وتطبیق قوانین جاری وضاحت داده  و از نشر بعضی مسایل تخریش کننده در رسانه های اجتماعی که با روحیه اکادمیک مطابقت ندارد یاد آوری نموده و خواستار اجتناب از ان گردیدند و از استادان و کادر های علمی که در خارج از کشور به سر می بردند دعوت نمودند تا دوباره به کشور عودت نموده و مصدر خدمت به کشور خویش گردند و از ایشان استقبال میگردد همچنان از استادان حاضر در مجلس تقاضا نمودند تا نظریات ، پیشنهادات و راهکارهای خود را در مورد بهبود سیستم تحصیلی به هئیت رهبری پوهنتون به طور حضوری یا کتبی ارایه نمایند.

متعاقباً محترم انجنیرزیارمل خطاب نماینده فوق العاده وزارت تحصیلات عالی و معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل صحبت نموده و از مشکلات، کمی و کاستی ها و امکانات دست داشته درسیستم تحصیلی و تلاش برای رفع ان و رسیدن به خود کفایی در شرایط فعلی با امکانات اندک خواستار همکاری صادقانه استادان و منسوبین پوهنتون برای پیشرفت و قرار گرفتن در پهلوی نظام اسلامی را وظیفه هریک از منسوبین این پوهنتون دانستند و از همکاری وزارت تحصیلات عالی در این زمینه اطمینان دادند و همچنان از کارکرد های استادان و منسوبین این پوهنتون تشکر و قدر دانی نمودند.

مطابق اجندا تعدادی از استادان و کارمندان نظریات، پیشنهادات وراه حل مشکلات را به نوبت ارایه نمودند.

مجلس از جانب محترم پوهنوال دیپلوم انجنیرعبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل جمع بندی گردید و با دعائیه خیر خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۸:۵۷
Background image

سیمینار آموزشی جلوگیری از وقوع آتش ‌سوزی و مهار حریق در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل برگزار شد

۱۲ ذوالقعدة الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق، مطابق ۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

سیمینار آموزشی  جلوگیری از وقوع آتش ‌سوزی و مهار حریق که از سوی تیم نظارت و ارزیابی ریاست عمومی رسیدگی به حوادث طبیعی و  اطفائیه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۲
Background image

بیست هفتمین دور کنفرانس علمی – میتودیکی استادان در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید

3 ثور 1405 مطابق 6 ذوالقعدة الحرام 1447

در محفل افتتاحیه این کنفرانس هیئت رهبری پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل، استادان، کارمندان و محصلان حضور داشتند.

در آغاز دوکتور ضیاءالرحمن مشک ‌عالم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۵
Background image

سیمینار آگاهی ‌دهی عمومی بانکداری اسلامی از طرف بانک اسلامی افغانستان در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل برگزار گردید

نخست انجنیر مفتاح ‌الدین اعزام معاون امور محصلان پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل از محصلان خواست تا در کنار دروس تخصصی خویش به مطالعات آزاد نیز در عرصه‌ های نظام اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و. . .

BACK TO NEWS

User account menu