کمیته ژورنال بین المللی و رینکینگ پوهنتون پولی تخنیک کابل تقدیرشد.

kpu_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۴/۵ - ۱۴:۲۷

محفل با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.

این محفل که به منظور تقدیر از کمیته ژورنال بین المللی و رینکینگ این پوهنتون برگزارگردیده بود، محترم پوهنوال دیپلوم انجنیرعبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل، محترم انجنیر سید مصباح الدین هاشمی سرپرست معاونیت مالی و اداری، استادان و کارمندان حضور داشتند.

نخست محترم پوهنوال دیپلوم انجنیرعبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور همه اشتراک کننده ها را خیرمقدم گفته، ازفعالیت های کمیته ژورنال بین المللی و رینکینگ این پوهنتون ابراز خرسندی نمودند. نشرمقالات علمی استادان را در ژورنال بین المللی و فعالیت های کمیته رینکینگ را با اهمیت دانستند.

متعاقباً محترم انجنیرسید مصباح الدین هاشمی سرپرست معاونیت مالی و اداری این پوهنتون از کارکرد ها و زحمات کمیته های فوق  تشکری نموده و موفقیت های این پوهنتون را به سطح جهان مرتبط به زحمات هئیت رهبری و کمیته های یاد شده دانستند.

همچنان محترم پوهنمل دوکتور احمد جواد نیازی مدیرمسوول ژورنال بین المللی و پوهنمل روح الله ملک زی مسول کمیته رینکینگ این پوهنتون در ارتباط به موضوع فوق صحبت همه جانبه نمودند.

محفل با توزیع تحسین نامه و دعای خیر خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۱۷
Background image

سیمینار یک‌ روزه آموزشی تشریح پلان پنج ساله استراتیژیک در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار که به‌ منظور چگونگی تطبیق پلان استراتیژیک پنج‌ ساله و ترتیب پلان ‌های کاری بخش ‌ها مطابق اهداف، اولویت ‌ها و رهنمود های تعیین ‌شده برگزار گردید در آن کارمندان بخش های اداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱۹
Background image

فراهم‌ سازی فرصت‌ های نوین آموزشی برای جامعهٔ علمی پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل

پوهنتون پولی تخنیک کابل، در راستای ارتقای ظرفیت علمی، مسلکی و توسعهٔ مهارت های تخصصی محصلان، استادان و کارمندان خویش، با شماری از مراکز آموزشی تفاهم نامه‌ های همکاری به امضا رسانیده است. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱
Background image

سیمینار یک روزه آگاهی دهی در مورد مراقبت و استفادهٔ مناسب از تجهیزات تکنالوژی معلوماتی در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار که به منظور مراقبت و استفاده مناسب از تجهیزات تکنالوژی معلوماتی برگزار گردید در آن منسوبین پوهنتون پولی تخنیک کابل اشتراک نموده بودند.

در آغاز سیمینار محترم انجنیر رحمن. . .

BACK TO NEWS

User account menu