پوهنتون پولی تخنیک کابل توسط اداره ملی امتحانات از داوطلبان رشته های ماستری پوهنتون های پولی تخنیک و تعلیم و تربیه کابل امتحان اخذ نمود 1444/11/13

یکشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۴ - ۱۴:۴۵
پوهنتون پولی تخنیک کابل توسط اداره ملی امتحانات از داوطلبان رشته های ماستری پوهنتون های پولی تخنیک و تعلیم و تربیه کابل امتحان اخذ نمود  1444/11/13

مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.

در مراسم افتتاحیه این امتحان، شیخ عبدالباقی حقانی، رئیس اداره ملی  امتحانات ، حافظ انجنیر روح الله روحانی، رئیس دفتر وزارت محترم  تحصیلات عالی، هئیت رهبری  پوهنتون پولی تخنیک کابل و مسولان اداره ملی امتحانات حضور داشتند.
نخست محترم  پوهنوال دیپلوم  انجنیر عبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل ضمن  خوش آمد گویی به داوطلبان از شفافیت در امتحان اطمینان داده و برای آنان آرزوی موفقیت نمودند.

همچنان ، آقای اقبال از ترتیب مکان، آماده سازی استادان، امنیت و سایر زمینه ها اطمینان دادند.
متعاقبا محترم  شیخ عبدالباقی حقانی، رئیس اداره ملی امتحانات در رابطه به خصوص شفافیت روند برگزاری امتحانات و امکانات ایجاد شده به شرکت کنندگان مفصلا صحبت نموده و برای شان آرزوی موفقیت نمودند.
همچنان آقای حقانی بیان نمودند،  سعی و  تلاش رهبران ا.ا.ا  این است که نیازهای علمی جامعه را برآورده ساخته  و چارچوب عصری و مدرن را  برای آموزش در زمینه های دینی فراهم کنند.

در پایان این مراسم، با حضور هیأت وزارت تحصیلات عالی، شیخ عبدالباقی حقانی، رئیس اداره ملی امتحانات و هئیت رهبری  پوهنتون پولی تخنیک کابل، صندوق سؤالات امتحان گشایش یافت.

قابل یاد آوریست که پوهنتون پولی تخنیک کابل در این امتحان برای 9 رشته مختلف ماستری دانشجو جذب می کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۳ - ۱۲:۵۳

جلسه کمیته فرهنگی پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردید

جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
این جلسه به منظور انسجام و هماهنگی فعالیت های کمیته های فرعی پوهنځی ها و کمیته اصلی فرهنگی پوهنتون دایر گردید.
نخست محترم ارسلا مفتون. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۳ - ۱۲:۴۷

سیمینار آموزشی تطبیق سیستم مدیریتی و معلوماتی وزارت تحصیلات عالی در پوهنتون پولی تخنیک کابل افتتاح گردید

سیمینار با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
در محفل افتتاحیه این سیمینار هئیت رهبری پوهنتون پولی تخنیک کابل، روسای پوهنځی ها، آمرین دیپارتمنت ها، استادان و مدیران تدریسی اشتراک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۲۲ - ۸:۳۸

سیمینار آموزشی ( خلص سوانح نویسی ) برای محصلان پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردید

سیمینار با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
نخست محترم سید عین الله هاشمی آمر انسجام خدمات محصلان پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور محصلان را در این سیمینار خیر مقدم گفته، در مورد. . .