سیمینار آگاهی دهی در مورد بانکداری اسلامی برای محصلان در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید

kpu_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۲ - ۱۴:۳۷
Image

سیمینار با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
این سیمینار که به منظور آگاهی دهی بانکداری اسلامی برای محصلان برگزار گردیده بود در آن هئیت رهبری پوهنتون پولی تخنیک کابل، هئیت رهبری بانک اسلامی افغانستان، آمرین بخش های اداری ، محصلان و مهمانان اشتراک داشتند.
نخست محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال معاون علمی پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور مسولین بانک اسلامی افغانستان، محصلان و مهمانان را خیر مقدم گفته، در مورد جنبه های اقتصادی پروژه ها و ارتباط آن با بانکداری اسلامی صحبت نموده و این سیمینار را برای بلند بردن سطح آگاهی محصلان در مورد بانکداری اسلامی مفید و ارزشمند دانستند.
متعاقبا محترم محب الله شریف مشاور شرعی بانک اسلامی افغانستان در مورد تاریخچه بانک اسلامی افغانستان و معاملات شرعی از طریق بانکداری اسلامی مفصلا صحبت نمودند .
در ادامه محترم ادریس حماد یکتن از مسولین بانک اسلامی افغانستان پرزنتیشن خویش را که در مورد بانکداری اسلامی و معاملات شرعی آماده نموده بودند مفصلا تشریح و توضیح نمو‌دند.
سیمینار با ارایه جواب به سوالات محصلان و قرأت دعایه خاتمه یافت .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۱:۱۵
Background image

سیمینار آموزشی تحت عنوان "اضطراب امتحان" برای محصلان در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل دایر گردید

به منظور افزایش آگاهی محصلان در زمینه مدیریت استرس و اضطراب در ایام امتحانات، سیمیناری علمی-آموزشی تحت عنوان «اضطراب و استرس امتحان» برای محصلان در پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل برگزار گردید. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۹:۵۸
Background image

تفاهم ‌نامه همکاری میان پوهنتون پولی تخنیک کابل و پوهنتون باختر به امضأ رسید

به منظور تقویت همکاری ‌های علمی، آموزشی و تحقیقی میان نهاد های علمی کشور، تفاهم‌ نامه همکاری میان پوهنتون پولی تخنیک کابل و پوهنتون باختر به امضاء رسید.

نخست محترم دوکتور ضیاالرحمن مشک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۰:۲۰
Background image

سه تن از استادان پوهنحی کمپیوترساینس پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل به برنامه دوکتورای پوهنتون کابل راه یافتند

سه تن از استادان پوهنحی کمپیوترساینس پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل هریک پوهنمل ارشاد احمد هاشمزی، پوهنیار عبدالشکور عظیمی و پوهنیار سید شفیع‌الله سادات از طریق رقابت آزاد موفق به راه ‌یابی. . .

BACK TO NEWS

User account menu