انترنت کلپ برای محصلان لیلیه پوهنتون پولی تخنیک کابل افتتاح گردید

kpu_admin
جمعه ۱۴۰۳/۶/۹ - ۲:۲۵
Image

محفل با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
به منظور دسترسی سریع محصلان لیلیه پوهنتون پولی تخنیک کابل به انترنت، انترنت کلپ معیاری و مجهز برای محصلان لیلیه این پوهنتون ایجاد گردید.
نخست محترم انجنیر سردار ولی صالحی سرپرست ریاست عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل از این اقدام نیک مسولین در جهت آموزش و ارتقای ظرفیت محصلان لیلیه ابراز خرسندی نموده، ایجاد این مرکز را در جهت انکشاف و پیشرفت درسی و تحقیقی محصلان یک فرصت خوب دانسته و از همه محصلان خواستند تا با استفاده معقول از انترنت جهت ارتقای درسی شان استفاده اعظمی نمایند.
در ادامه محترم مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری و محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید اقبال معاون علمی این پوهنتون نیز در مورد استفاده موثر از انترنت، اهمیت انترنت و سهولت های انترنت مفصلا صحبت نموده و از مسولین مربوطه جهت ایجاد این مرکز ابراز قدر دانی نمودند.
قابل یاد اوریست که محصلین پیشنهادات و نظریات شانرا ارائه نموده، پیشنهادات از طرف هئیت رهبری یاد داشت گردیده و وعده همکاری همه جانبه ارائه گردید.
محفل با قرأت دعایه خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۱۱
Background image

دروس تفسیر و ترجمه قرآن کریم برای منسوبین پوهنتون پولی تخنیک کابل موفقانه خاتمه یافت

دروس «تفسیر و ترجمه قرآن کریم» که به مناسبت ماه مبارک رمضان از سوی امریت دعوت و ارشاد برای منسوبین پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردیده بود موفقانه خاتمه یافت.

این دروس با هدف تقویت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۱۷
Background image

1200تن فارغ ‌التحصیلان سال های 1403-1404 پوهنتون پولی تخنیک کابل به معینیت امور جوانان وزارت اطلاعات فرهنگ جهت کارآموزی معرفی گردیدند

در چارچوب تقویت همکاری‌ های نهادی میان پوهنتون پولی تخنیک کابل، ادارات و وزارت خانه های ستکوری و با هدف ایجاد پیوند مؤثر میان آموزش ‌های اکادمیک و نیازمندی‌ های بازار کار به تعداد 1200. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۹:۵۵
Background image

بیش از یک هزار تن انجنیر از مقاطع لیسانس و ماستری ‎در سال ۱۴۰۴ هـ.ش از پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل فارغ گردیدند

محفلی که به مناسبت فراغت محصلان در پوهنتون پولی‌تخنیک کابل برگزار شد در آن وزیران محترم تحصیلات عالی و عدلیه، رؤسای پوهنتون‌ های مرکزی، رهبری پوهنتون پولی‌تخنیک کابل، استادان، محصلان. . .

BACK TO NEWS

User account menu