محفل افتتاحیۀ آغاز دروس دور اول برنامۀ ماستری در مدیریت جامع منابع آب

kpu_admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۹ - ۱۰:۷
            محفل افتتاحیۀ آغاز دروس دور اول برنامۀ ماستری در مدیریت جامع منابع آب

محفلی به مناسبت آغاز دروس دوراول برنامۀ ماستری مدیریت جامع منابع آب تحت یک پروژۀ بورسیه برای 60 تن از کارمندان ادارۀ ملی تنظیم امور آب  افغانستان و به کمک مالی بانک انکشاف  آسیایی  که به پوهنتون  پولی تخنیک کابل واگذار گردیده است،  روز یکشنبه مورخ 23 سنبله 1399  در تالار IT پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید.

در برنامه مذکور محترم پوهنیار خان محمد تکل رئیس عمومی اداره ملی تنظیم امور آب، هیئت رهبری، اساتید، کارمندان و محصلان پوهنتون پولی تخنیک کابل به صورت حضوری و محترم پوهنمل دیپلوم انجنیر عبدالتواب بالاکرزی معین علمی و سرپرست وزارت تحصیلات عالی و مهمانان آقای محمد حنیف ایوبی از بانک آسیایی (ADB)، Prof. Dr. Brian   از پوهنتون گریفیت و مرکز بین المللی آب کشور آسترلیا از طریق ویدیو کنفرانس اشتراک نموده بودند.

نخست محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر محمد نسیم "نسیمی" معاون علمی پوهنتون اشتراک کننده گان و مهمانان را خوش آمدید گفته و در مورد روند تدریس، استادان و نصاب تحصیلی این برنامه معلومات ارائه نمودند.

سپس محترم پوهنوال دیپلوم انجنیر عبدالرشید "اقبال" رئیس پوهنتون پولی تخنیک کابل ضمن خوش آمدید به مهمانان علاوه نمود که این برنامه اولین پروگرام ماستری در مدیریت جامع منابع آب است که برای کارمندان اداره ملی تنظیم امور آب  تمویل گردیده است ، مشترکاً با پوهنتون گریفیت کشور آسترلیا و پوهنتون پولی تخنیک کابل به پیش برده میشود و یک پروژه بین المللی و دست آورد بزرگ به پوهنتون پولی تخنیک کابل است.

همچنان محترم پوهنمل دیپلوم انجنیر عبدالتواب بالاکرزی معین علمی و سرپرست وزارت تحصیلات عالی از حضور تمام اشتراک کننده گان ابراز خرسندی نموده و ایجاد و افتتاح آغاز دروس برنامه ماستری در مدیریت جامع منابع آب را به پوهنتون پولی تحنیک کابل تبریک گفته و برای  محصلان شامل برنامه آرزومندی تکمیل تیزس هایشان را در بخش های عملی به 34 ولایت افغانستان شدند.

بالترتیب محترم پوهنیار خان محمد تکل رئیس اداره ملی تنظیم امور آب در مورد اهمیت مدیریت آب در شرایط امروزی افغانستان برای رشد تمام امورات افغانستان صحبت نموده و علاوه نمود که محصلان این برنامه تیزس و تحقیقات شانرا در حوزه های آبی افغانستان به صورت عملی انجام خواهند داد.

در اخیر محترم  Prof. Dr. Brian McIntosh   که مسوولیت پیشبرد مسایل اکادمیک این برنامه را از طرف پوهنتون گریفیت به عهده دارند، ایجاد این برنامه را یک چانس خوب و هدفمند برای مدیریت و مهار ساختن آب های افغانستان دانسته و فرمودند که بسیار افتخار میکنم که برنامه ماستری مدیریت جامع منابع آب را با پوهنتون پولی تخنیک کابل به صورت مشترک پیش می بریم.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۳۵
Background image

محفل استقبال و پذیرایی از محصلان جدیدالشمول پوهنتون پولی تخنیک کابل و اعلان نتایج آزمون فرامین امیرالمؤمنین حفظه‌ الله تعالی در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید

در این نشست وزیر محترم تحصیلات عالی، رئیس عمومی اداره امور، شماری از رؤسای ریاست‌ های مرکزی وزارت تحصیلات عالی و پوهنتون‌ های مرکزی، هیئت رهبری پوهنتون پولی‌تخنیک کابل، استادان و محصلان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۲ - ۹:۲۰
Background image

سفیر جمهوری ترکیه در افغانستان با رهبری پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل ملاقات کرد

سفیر کشور جمهوری ترکیه محترم سادین آییلدیز در کابل با حضور در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل، با رهبری این پوهنتون و شماری از استادان ملاقات و درباره گسترش همکاری ‌های علمی، تحصیلی و تحقیقی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۶:۲۱
Background image

سمینار آگاهی ‌دهی پیرامون حفظ ‌الصحه، کمک های اولیه و پیشگیری از امراض ساری در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار با هدف ارتقای سطح آگاهی صحی و ترویج فرهنگ رعایت اصول بهداشتی، در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل با اشتراک استادان، کارمندان، کارکنان و محصلان برگزار گردید.

در این سمینار، داکتر. . .

BACK TO NEWS

User account menu