محفل فراغت محصلین پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزارگردید 8/1/1445مطابق 4/5/1402

پنجشنبه ۱۴۰۲/۵/۵ - ۹:۱۶

محفل با تلاوت آیاتی ازکلام الله مجید آغازیافت.

در محفل پنجاهمین دور فراغت محصلین پوهنتون پولی تخنیک کابل که در جمنازیم این پوهنتون برگزارگردید، محترم مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری ریاست الوزاء ا.ا.ا ، محترم شیخ الحدیث مولوی ندامحمد ندیم وزیر تحصیلات عالی ا.ا.ا، محترم دکتورلطف الله خیرخواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی ، محترم محمد طاهراحمد معین محصلان وزارت تحصیلات عالی، محترم مولوی اسد الله فرید رئیس جامعات و تخصصات وزارت تحصیلات عالی، هئیت رهبری پوهنتون، استادان، آمرین و مهمانان حضورداشتند.

نخست محترم پوهنوال دیپلوم انجنیرعبدالرشید اقبال رئیس عمومی پوهنتون پولی تخنیک کابل تشریف آوری مقامات عالی رتبه ا.ا.ا و تمام اشتراک کننده گان دراین محفل بزرگ را خیرمقدم گفته و فراغت محصلان را به آنها وخانواده هایشان تبریک گفتند.

سپس محترم مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری ریاست الوزاء ا.ا.ا پیرامون فراغت محصلان، ضمن صحبت های شان از مسولیت های بیشتر محصلان فارغ شده در اجتماع یاد آوری نموده و آنها را تشویق نمودند تا در آبادانی کشور بکوشند و مسولیت های دینی و ملی شان را ادا نمایند.

محترم حنفی به محصلان فارغ شده اطمینان داد که برای آنها زمینه کار را فراهم ساخته و کوشش مینمایند تا اشخاص مسلکی را در نظام جابجا نموده همچنان فراغت محصلان را برای آنها و خانواده های شان افتخار دانسته و تبریک گفتند.

متعاقبآ محترم شیخ الحدیث مولوی ندا محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی ضمن صحبت های شان، در مورد فراغت محصلان و تبریکی به آنها فراغت آنها را یک دستاورد بزرگ دانستند.

محترم ندیم در ادامه  صحبت های شان برای محصلان اضافه نمودند که شما چشم امید جامعه بوده، تنها به سند لیسانس اکتفا ننموده و تحصیل خویش را ادامه بدهید .

نامبرده به محصلان فارغ شده اطمینان داد که آنهارا به پست های مسلکی جذب نموده و در این زمینه هیچ موانع وجود ندارد.

در این محفل محترم مفتی محمد طاهر احمد معین امور محصلان وزارت تحصیلات عالی، محترم دوکتور لطف الله خیرخواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی، محترم احمد ولید هویدا نماینده انجمن انجنیران افغانستان، محترم انجنیر ویس الدین بریالی معاون امور محصلان پوهنتون پولی تخنیک کابل  و محترم انجنیر کرامت الله احمدی نماینده محصلان فارغ شده پیرامون موضوع صحبت نمودند.

قابل یاد آوریست که پوهنتون پولی تخنیک کابل دارای هشت پوهنحی و 32 دیپارتمنت بوده که از جمله دیپارتمنت های ذکر شده به تعداد 700 تن انجنیران فارغ گردیدند.

در اخیر محفل با توزیع سند فراغت برای محصلان و قرائت دعایه خاتمه یافت.

په کابل پولي تخنیک پوهنتون کې د محصلینو د فراغت غونډه تر سره شوه   8/1/1445چې سمون لری د 4/5/1402په کابل پولي تخنیک پوهنتون کې د محصلینو د فراغت غونډه تر سره شوه   8/1/1445چې سمون لری د 4/5/1402

پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۰ - ۱۲:۴۲

جلسه مشورتی معاونیت مالی و اداری با کمیته های مربوطه پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردید

محترم مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور همه را خیر مقدم گفته، جهت پیشبرد و انسجام امور کاری این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۰ - ۱۱:۶

جلسه اداری در معاونیت مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردید

جلسه با قرأت آیاتی از  کلام الله مجید آغاز یافت.
محترم مولوی محمد یاسین حقانی معاون مالی و اداری پوهنتون پولی تخنیک کابل حضور اعضای جلسه را خیر مقدم گفته، مطابق آجندا با حاضرین جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۳ - ۱۱:۱۰

محفل توزیع سرتیفیکیت برای فارغان کورس های GIS و اسکیچ اپ در پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر گردید

محفل با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت.
محترم انجنیر ویس الدین بریالی معاون امور محصلان پوهنتون پولی تخنیک کابل فراغت محصلان را از این کورس ها تبریک گفته و به محصلان توصیه. . .