فرمان عالیقدر امیرالمومنین حفظه ﷲ تعالی در مورد جلوگیری از رواج ‌های نادرست هنگام خویشاوندی، عروسی ها، مصیبت ها و همچنان بازگشت از حج و عمره (ماده چهارم).

kpu_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۴:۵۴
فرمان عالیقدر امیرالمومنین حفظه ﷲ تعالی در مورد جلوگیری از رواج ‌های نادرست هنگام خویشاوندی، عروسی ها، مصیبت ها و همچنان بازگشت از حج و عمره (ماده چهارم).

مادۀ چهارم:

۱: وزارت ‌های امور داخله، سرحدات، اقوام و قبایل، اطلاعات و فرهنگ، ارشاد، حج و اوقاف، معارف، تحصیلات عالی، رسانه‌ها، شورای ‌های علما، مجالس فقهی، خطبا و امامان مساجد، منتفذین قومی و بزرگان بانفوذ در ولایات و ولسوالی‌ها مکلف‌اند تا با رعایت حکمت، مصلحت و تفاهم مردم را در مورد احکام این فرمان آگاه ساخته و در تطبیق عملی آن سهم فعال بگیرند.

۲: ریاست عمومی ادارۀ امور، وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر و سمع شکایات، و لوی ریاست نظارت و تعقیب فرامین و احکام مکلف‌اند تا از اجراات نهادها و اشخاص مذکور در فقرۀ (۱) به ‌گونه دوامدار نظارت همه ‌جانبه به عمل آورند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۸:۵۷
Background image

سیمینار آموزشی جلوگیری از وقوع آتش ‌سوزی و مهار حریق در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل برگزار شد

۱۲ ذوالقعدة الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق، مطابق ۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

سیمینار آموزشی  جلوگیری از وقوع آتش ‌سوزی و مهار حریق که از سوی تیم نظارت و ارزیابی ریاست عمومی رسیدگی به حوادث طبیعی و  اطفائیه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۲
Background image

بیست هفتمین دور کنفرانس علمی – میتودیکی استادان در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید

3 ثور 1405 مطابق 6 ذوالقعدة الحرام 1447

در محفل افتتاحیه این کنفرانس هیئت رهبری پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل، استادان، کارمندان و محصلان حضور داشتند.

در آغاز دوکتور ضیاءالرحمن مشک ‌عالم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۵
Background image

سیمینار آگاهی ‌دهی عمومی بانکداری اسلامی از طرف بانک اسلامی افغانستان در پوهنتون پولی ‌تخنیک کابل برگزار گردید

نخست انجنیر مفتاح ‌الدین اعزام معاون امور محصلان پوهنتون پولی‌ تخنیک کابل از محصلان خواست تا در کنار دروس تخصصی خویش به مطالعات آزاد نیز در عرصه‌ های نظام اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و. . .

BACK TO NEWS

User account menu