سمینار آموزشی از راه دور (بشکل زنده)  به منظور ارتقای ظرفیت محصلین و متخصصین

kpu_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۶ - ۹:۴۷
سمینار آموزشی از راه دور (بشکل زنده)  به منظور ارتقای ظرفیت محصلین و متخصصین

پوهنتون پولی تخنیک کابل به مثابه ی یک نهاد اکادمیک – تخنیکی همیشه متعهد به همکاری های همه جانبه ای علمی و تحقیقی در سطح کشور و منطقه بوده که این بار به ابتکار هیئت رهبری پوهتنون پولی تخنیک کابل و پوهنیار حمایت الله احمدی استاد این نهاد و همچنان محصل بر حال در مقطع دکتورا قرار است سمینار های علمی از راه دور (به شکل زنده) در بخش های مختلف تخنیکی به منظور ارتقای ظرفیت علمی محصلین و متخصصین در سطح کشور و جهان توسط استادان مجرب این نهاد اکادمیک که مصروف تحصیل در مقاطع دکتورا و ماستری در ممالک خارجی می باشند آغاز گردد. همچنان باید یاد آور شد که سیمینار های متذکره متفاوت تر از برنامه های آموزشی از راه دور (آنلاین) مروج در کشور می باشد که اشتراک کننده گان بدون کدام محدودیت از هر نقطه ی کشور و جهان با کلیک نمودن بالای لینک مشخص شده در زمان معینه ی آن از سیمینار آموزشی مستفید شده می توانند.

در شرایط فعلی توام با گسترش ویروس ( کرونا) که آموزش از راه دور بهترین گزینه جهانی برای تدریس و آموزش محسوب کی گردد، هیئت رهبری پوهنتون پولی تخنیک کابل برنامه هذا را در این مقطع حساس آغاز می نماید. 

اولین سیمینار تحت عنوان "استفاده از سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در تحقیقات جیولوجیکی" توسط محترم پوهنیار حمایت الله احمدی، استاد دیپارتمنت انجنیری جیولوجی و اکتشاف معادن و فعلا محصل مقطع ی دوکتورا در جمهوری ترکیه به تاریخ (25 مارچ 2020 مطابق به 6 حمل 1399) روز چهار شنبه از ساعت 2:30 الی 4:00 بعد از ظهر به وقت افغانستان دایر می گردد، علاقمندان می توانند از هر نقطه کشور و جهان در زمان معینه با وارد شدن به لینک مشخص شده ذیل  شامل سمینار آموزشی گردند.

لینک اشتراک: https://youtu.be/3__AXhrFEG4

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۳:۳۸
Background image

به‌ منظور جذب افراد واجد شرایط و مسلکی، امتحان رقابتی بست ‌های خالی کادری پوهنتون ‌های جوزجان، تخنیکی غزنی و پولی‌ تخنیک کابل اخذ گردید

به‌ منظور جذب افراد واجد شرایط و مسلکی، امتحان رقابتی بست ‌های خالی کادری پوهنتون ‌های جوزجان، تخنیکی غزنی و پولی‌ تخنیک کابل اخذ گردید

این امتحان با حضور رهبری پوهنتون پولی تخنیک کابل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۳:۲۸
Background image

سیمیناری در مورد ارزش و تأثیرات مطالعه در پوهنتون پولی تخنیک کابل برگزار گردید

این سیمینار با هدف تقویت نیروی فکری محصلان، نقش مطالعه در تحقیق، افزایش معلومات و آشنایی با تأثیر عمیق مطالعه در فرایند علمی برگزار شد. این برنامه توسط دوکتور لطف‌الله خیرخواه با حضور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۲:۱۳
Background image

معرفی محصلان به ادارات سکتوری در سال 1404

به ‌منظور ارتقای مهارت‌ های عملی و آشنایی بیشتر محصلان با محیط‌ های کاری، تعداد زیادی از محصلان پوهنتون پولی تخنیک کابل در سال 1404  به ادارات سکتوری و وزارت ‌خانه‌ های مختلف جهت. . .

BACK TO NEWS

User account menu